Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δεν ξέρει καμιά Κύπρο ο Ερντογάν

ertdtrΤην ώρα που εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα ανούσια (έχοντας παραχωρήσει πολλά είτε στην ΕΕ είτε στην Επιτροπεία) ο Ερντογάν προκαλεί για μια ακόμη φορά. Και δεν προκαλεί μόνον τον Ελληνισμό, προκαλεί και όλους αυτούς που κόπτονται για το Διεθνές Δίκαιο, για την εφαρμογή του, κλπ κλπ κλπ.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, που η χώρα του έχει εισβάλλει και κατέχει τη μισή Κύπρο, που η χώρα του προκαλεί συνεχώς με τη συμπεριφορά της, που η χώρα έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της το Διεθνές Δίκαιο και τους κανόνες του (στην ουσία γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι όλο τον ντουνιά!) είπε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πολωνία ότι “δεν γνωρίζει χώρα με το όνομα Κύπρο”, κάνοντας λόγο για “ελληνοκυπριακή διοίκηση”.

Να τον χαίρονται οι εκτός Ελλάδας που τον προμοτάρουν, να τον χαίρονται οι εντός Ελλάδας που έχουν την ψευδαίσθηση πως κάποτε η Τουρκία θα γίνει κράτος που θα σεβαστεί κάποτε τους διεθνείς νόμους, να τον χαίρονται και όλοι αυτοί που νομίζουν πως αν η Τουρκία μπει στην ΕΕ θα αλλάξει κάτι. Τίποτε δεν θα αλλάξει!