Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΡΤ: τέλος στη δορυφορική μετάδοση

siglΧωρίς δορυφορική μετάδοση το πρόγραμμα που βγάζουν από την ΕΡΤ οι πρώην εργαζόμενοι του ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Παρά το ατέλειωτο μπέρδεμα και τα ήξεις-αφίξεις για το σχήμα που φιλοδοξούσε να γίνει ο νέος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μετέδιδαν το πρόγραμμα τους από την Αγία Παρασκευή μέσω ίντερνετ και δορυφόρου. Πλέον το δεύτερο δεν ισχύει και έτσι οι εργαζόμενοι έχουν βγάλει ανακοίνωση για αυτό: “Ρίχνουν ξανά «μαύρο» εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν”.
Και προσθέτουν:“Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας. Και το σπουδαιότερο, συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά”.
Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι “η διακοπή, οφείλεται στις πιέσεις που άσκησε η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τους Ισραηλινούς ιδιοκτήτες του δορυφόρου με στόχο να ρίξει και πάλι μαύρο στους δέκτες μας και τα ραδιόφωνα”.
“Τον δορυφόρο πληρώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, δηλαδή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ”, συμπληρώνουν.
Οι ίδιοι εκτιμούν ότι η παραπάνω ενέργεια θα συνοδευτεί με επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα.