Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής εξελέγη ο Λ. Τσαβδαρίδης

tsavdaridesΈπειτα και από την πρόσφατη εκλογή του Αναπληρωτή Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη στην θέση του Προέδρου της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής εξοπλιστικών προγραμμάτων και συμβάσεων της Βουλής των Ελλήνων, ο κ. Τσαβδαρίδης εκλέχθηκε σήμερα (18 Σεπτεμβρίου) Πρόεδρος και στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για το τρίτο θερινό της τμήμα.

Η νέα αυτή, ιδιαίτερα τιμητική, θέση του Προέδρου στην συγκεκριμένη Επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται και εξετάζει ή ψηφίζει νομοσχέδια και προτάσεις νόμων αρμοδιότητας των Υπουργείων Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Μακεδονίας Θράκης και συζητά θέματα συναφή με την αρμοδιότητά της, …… δίνει τη δυνατότητα στον κ. Τσαβδαρίδη να διαδραματίσει πλέον κομβικό ρόλο στο σύνολο των καίριων ζητημάτων που αφορούν την Εξωτερική πολιτική και την πολιτική Άμυνας της χώρας μας, σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

Την απόλυτη επίγνωση της ευθύνης που του ανατίθεται, υπογράμμισε σε σχετική δήλωση του ο κ. Τσαβδαρίδης, ο οποίος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν για ακόμη μία φορά, τόνισε ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να συνδράμει για την ουσιαστική και παραγωγική λειτουργία της Επιτροπής προς όφελος των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και μόνο.