Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επιτυχής η προχθεσινή συγκέντρωση σχολικών ειδών στη Θεσσαλονίκη

thesaristΟλοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη η δεύτερη δράση της εκστρατείας συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά άπορων και πολύτεκνων οικογενειών με σύνθημα «Αυτή τη σχολική χρονιά ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα», που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί». Την πρωτοβουλία διοργάνωσαν ο ΣΚΑΪ και η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ανταπόκριση των πολιτών, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ήταν μεγάλη και το Σάββατο συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες των βασικών σχολικών ειδών που είναι απαραίτητα σε κάθε μαθητή όπως σχολικές τσάντες, κασετίνες, αναλώσιμα και χαρτικά είδη κ.λ.π.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς και τους πολίτες που συμμετείχαν στις δράσεις συμβάλλοντας με χαμόγελο στο έργο της κοινωνικής πολιτικής και φροντίδας της Περιφέρειας Κεντρικής για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Παπάς δήλωσε ότι “Τα σχολικά είδη που συγκεντρώσαμε στο πλαίσιο των δύο δράσεων θα χαρίσουν χαμόγελα σε πολλούς μαθητές και θα ανακουφίσουν τις οικογένειές τους στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνεργασία είναι προτεραιότητά μας και χαιρόμαστε που έχουμε ως σύμμαχό μας τους πολίτες”.