Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση σιδηροκατασκευών στη Βέροια

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 23 και 46 ετών για τα, κατά περίπτωση αδικήματα, της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

polizia5Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας περίπτωση κλοπής που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 02.09.2013 έως 06.09.2013 σε επιχείρηση σιδηροκατασκευών στη Βέροια Ημαθίας .

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 23 και 46 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε…… με την καταγγελία 37χρονου ημεδαπού ότι άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως 06.09.2013 αφαίρεσαν από το κατάστημα επιχείρησης σιδηροκατασκευών ιδιοκτησίας του εργαλεία, καλούπια και δείγματα παραδοσιακών κάγκελων και ανθοστηλών, καθώς και διάφορα σιδερένια αντικείμενα, συνολικής αξίας (1500) Ευρώ .

Ύστερα από αστυνομική έρευνα, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων σε επιχείρηση εμπορίας και ανακύκλωσης μετάλλων του 46χρονου Μακροχώρι Ημαθίας. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος διέθεσε έναντι αμοιβής το προαναφερόμενο μέρος των αφαιρεθέντων αντικείμενων στην ανωτέρω επιχείρηση.

Τα προαναφερόμενα ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχεθήκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, οι οποίοι δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.