Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΗΠΑ: χρεοκόπησε πόλη με 700.000 κατοίκους


Επειδή:

1) είναι καρνάβαλοι με περικεφαλαία και όταν συμβεί το αναπόφευκτο θα προτείνουν σημεία και τέρατα ώστε να ξεπουλήσουν τα πάντα,
2) όπως αναφέρουμε στο 1, είναι “αναπόφευκτο” γιατί στο τέλος θα κόψουν όλη την επιχορήγηση επίτηδες, ώστε να δώσουν τα πάντα σε ιδιώτες,

έχετε το νου σας κι αν σας παίρνει να διαβάζετε τι θα συμβαίνει από τούδε και στο εξής στον Δήμο του Ντητρόιτ, στις ΗΠΑ, ο οποίος και επισήμως χτύπησε φαλημέντο και ζητήθηκε νομική προστασία από τους πιστωτές του.
Παρόμοια φαλημέντα αναμένονται και εν Ελλάδι, και μάλιστα μαζεμένα – γιατί θα προτιμηθεί η εξαφάνιση Δήμων μπουλουκηδόν ώστε να προκληθεί “σοκ και δέος” και οι αντιδράσεις να είναι παρόμοιες με αυτές ενός κοιμισμένου σαλιγκαριού.

Το Ντητρόιτ σήμερα…

…δεν έχει σχέση με αυτό που βλέπαμε στις τηλεοράσεις, με την πρωτεύουσα της αμερικανικής βιομηχανίας αυτοκινήτου. Όπως διαβάζουμε στη Huffpost Detroit (ΕΔΩ) έχει με το ζόρι 700.000 κόσμο και μια μητροπολιτική περιοχή που πολλές γειτονιές της είναι εγκαταλειμμένες από κατοίκους και δημοτ. υπηρεσίες. Τελευταίες πόλεις στις ΗΠΑ που χτύπησαν φαλημέντο ήταν το Jefferson County στην Αλάσκα ($4 δις δολλάρια τρύπα) κα το San Bernardino στην Καλιφόρνια (πολύ λιγότερα, μόλις $46 εκατ.)