Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Θερινό σινεμά Δήμου Αλεξάνδρειας: δεύτερη εβδομάδα προβολών με Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν και Άλαν Άρκιν


Δεύτερη εβδομάδα προβολών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο αυτή που ξεκίνησε σήμερα και από σήμερα το βράδυ ως και το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου θα προβάλλεται η ταινία “Νομοταγείς τύποι” (πρωτότυπος τίτλος της ταινίας “Stand Up Guys”)
Λίγα λόγια για την ταινία: Τρεις από τους πιο χαρακτηριστικού ηθοποιούς του σύγχρονου Αμερικάνικου Κινηματογράφου, καταφέρνουν μέσα σε μια νύχτα να δημιουργήσουν μία εκρηκτική, όσο και ρετρό, κινηματογραφική ατμόσφαιρα. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Φίσερ Στίβενς (Τhe Cove), οι επίσης βραβευμένοι…

…με Όσκαρ, Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν και Άλαν Άρκιν ξανασυναντιούνται σε μια συγκινητική, αλλά και επική νύχτα δράσης,ως συνταξιούχοι πλέον γκάνγκστερ, που δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο οτιδήποτε δεν ταιριάζει, στον ιδιαίτερο κώδικα τιμής τους.

σημείωση: την “κακία” μας για τον Θερινό Κινηματογράφο θα την πούμε κάποια στιγμή – όταν όμως τελειώσει και το φετινό πρόγραμμα των παραστάσεων. Κι ας βρεθεί ένας τη στιγμή εκείνη να πει πως έχουμε άδικο…!