Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο παίζων χάνει, ο πίνων μεθά και ο έχων θα περνά αξιοπρεπή γεράματα!


έχουμε να δούμε χαμογελαστά γερόντια που θα πήξει το μάτι μας στην ευτυχία!!

Θα το λέμε, θα το λέμε συνεχώς: όταν θέλεις να εκμηδενίσεις κάτι, να το εξαφανίσεις από τον χάρτη τότε τα βήματα είναι μόλις 2-3 και εξαιρετικά απλά στην …εκτέλεσή τους: αρχικά το απαξιώνεις εμφανίζοντάς το προβληματικό. Δόξα τω Θεώ πρόθυμοι δημοσιογράφοι υπάρχουν παντού. Στη συνέχεια επιτίθεσαι εναντίον αυτών που το υπηρετούν (είτε βγάζοντας σκάνδαλα – που υπάρχουν – και ανακαλύπτοντας υψηλόμισθους παντού, είτε αποδεκατίζοντας το προσωπικό ώστε να μην είναι λειτουργικό το σύστημα λόγω έλλειψης εργαζομένων). Τέλος “προτείνεις” την …εναλλακτική λύση. Αποτέλεσμα: σκοπός επετεύχθη! Τόσο απλά, τόσο όμορφα.

Με αυτά κι αυτά μέσα σε όχι περισσότερο από 10 χρόνια έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη το Εθνικό Σύστημα Υγείας (που είχε τις παθογένειές του, ας μην κρυβόμαστε!) και σε λίγο θα εξαϋλωθούν και οι συντάξεις αυτών που τόσα χρόνια συνεισέφεραν. Μια το κούρεμα, μια το ξύρισμα, μια η ανικανότητα – όλα συναινούν στο επιθυμητό: να εξαφανιστεί ο δημόσιος (και δωρεάν) χαρακτήρας των νοσοκομείων και να καταλήξουν οι συντάξεις να είναι αντίδωρο.


Για προσέξτε αρχικά τις δηλώσεις σημαινόντων προσωπικοτήτων της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής σκηνής και στη συνέχεια τις διαφημίσεις στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες. Τώρα συνεχώς βλέπουμε διαφημίσεις για ιδιωτικά νοσοκομεία. Σε λίγο θα μπουν (το κάνουν ήδη δειλά) στο παιχνίδι και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές που θα “εξασφαλίζουν αξιοπρεπή σύνταξη” (έχουμε να δούμε χαμογελαστά γερόντια που θα πήξει το μάτι μας στην ευτυχία!!).

Πάντοτε οι διαφημιστές είναι πολλά χρόνια “μπροστά” σε σχέση με εμάς τους υπόλοιπους…