Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Αστερούπολη" στο Πλατύ: επιτυχημένη η εκδήλωση της Κυριακής


Ορισμένοι από τους πολλούς εθελοντές (στη συγκεκριμένη
φωτογραφία οι ψήστες)
Με μια πολύ ωραία μουσική βραδιά, που κράτησε μέχρι αργά και συγκέντρωσε πολύ κόσμο επέλεξε η “Αστερούπολη” (που πλέον κινείται σε ρυθμούς Συλλόγου) να ξεκινήσει τη νέα της πορεία.
Στο Πλατύ προχθές βράδυ εκατοντάδες άνθρωποι, με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία (είτε λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος είτε λόγω του ότι υπήρχαν αξιόλογες επίσης εκδηλώσεις που έτυχε να γίνουν την ίδια ημέρα και περίπου την ίδια ώρα) βοήθησαν ώστε η “Αστερούπολη” να κάνει το πρώτο βήμα και να αρχίζει σιγά-σιγά να οργανώνεται και να φιλοδοξεί.
Στην προχθεσινή εκδήλωση πάνω από 650 άτομα άκουσαν τον Γιάννη Μακεδόνα (εδώ και χρόνια στο τραγούδι και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά), τον Νώντα (που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους μέχρι εχθές δεν τον είχαν ακούσει)ενώ μέλη του Ποντιακού Συλλόγου – και όχι μόνο – έπαιξαν και τραγούδησαν ποντιακά τραγούδια.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι πάρα πολλοί εθελοντές, νέοι στην ηλικία οι περισσότεροι, που προσπάθησαν για το καλύτερο και τα κατάφεραν, στην πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε η “Αστερούπολη”.