Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Με επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση "Παιδί και Διαδίκτυο"


Με μεγάλη επιτυχία, ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού “Αρμονία της Κίνησης” διοργάνωσαν την Κυριακή, 16 Ιουνίου την εκδήλωση με θέμα “Παιδί και Διαδίκτυο”.
Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, είναι λογικό οι μικροί μας φίλοι να περνούν περισσότερες ώρες και έξω από το σπίτι, αλλά και μέσα στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου. Πρέπει λοιπόν κι οι γονείς με τη σειρά τους να δείξουν μια ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα.

Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Η/Υ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Αρχιφύλακας Χριστοδουλίδης Κωνσταντίνος παρουσίασε τους πιθανούς κινδύνους από την άμετρη χρήση του διαδικτύου από το παιδί, όπως ακατάλληλο περιεχόμενο, σοβαρές απάτες και υποκλοπή προσωπικών στοιχείων, ακόμη κι επαφές με άλλους χρήστες, με άγνωστες στα παιδιά προθέσεις.
Στη συνέχεια, η εκπαιδευτικός κα Κατερίνα Βάχλα, αναφέρθηκε στο πως μπορούν οι γονείς να προστατεύσουν το παιδί από τους κινδύνους του διαδικτύου, αλλά ταυτόχρονα να μην το αποτρέψουν από τη χρήση του με τα τόσα πολλά θετικά που αυτή παρέχει.

Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν πτυχία στις μαθήτριες της Σχολής που συμμετείχαν στις εξετάσεις κλασικού χορού της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου.