Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επικεφαλής Κλιμακίου ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην 8η Προσυνεδριακή Στάση της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στην Ήπειρο

Ως Επικεφαλής κλιμακίου θα συμμετάσχει ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην 8η Προσυνεδριακή Στάση που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή Συνεδριακών Διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας στην πορεία για το 9οΤακτικό Συνέδριο του Κόμματος που θα διεξαχθεί από σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Μαΐου στην Ήπειρο.

Με την συγκεκριμένη ιδιότητα,…
…ο κ. Τσαβδαρίδης θα έχει μία σειρά προκαθορισμένων συσκέψεων με τοπικούς φορείς του Νομού Πρέβεζας και ολόκληρης της Περιφέρειας Ηπείρου προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και θα λάβει μέρος στις εργασίες του Προσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, κατά τη διάρκεια του οποίου τα συγκεκριμένα τοπικά προβλήματα θα κωδικοποιηθούν και θα αναλυθούν διεξοδικά με στόχο την αμεσότερη και ουσιαστικότερη ανάδειξη και επίλυση τους σε κεντρικό επίπεδο.