Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: μένουν κατά πάσα πιθανότητα ΙΚΑ και ΕΟΠΥΥ


Με σημερινό δελτίο τύπου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας κάνει γνωστά τα ακόλουθα:

Ο Ε.Σ. Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι, μετά από πολύμηνες προσπάθειες και πιέσεις προς τους αρμόδιους, η παραμονή του Ι.Κ.Α και του Ε.Ο.Π.Υ.Υ στο Δήμο μας είναι πιο κοντά από ποτέ.
Πιο συγκεκριμένα, και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών διαφόρων εμπλεκομένων κι ιδιαίτερα του Βουλευτή Ημαθίας κ. Α. Βεσυρόπουλου, εξασφαλίστηκε η παραμονή του Ι.Κ.Α & του Ε.Ο.Π.Υ.Υ σε νέο χώρο, στο κτίριο της πρώην ΔΟΥ Αλεξάνδρειας.
Το συγκεκριμένο κτήριο κατόπιν έρευνας, ανήκει στο Δήμο Αλεξάνδρειας (υπάρχουν εκκρεμότητες, οι οποίες ευελπιστούμε να ξεπεραστούν), η Διοίκηση του οποίου, προτίθεται να  το παρέχει στο Ι.Κ.Α & στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ προς όφελος χιλιάδων ασφαλισμένων της περιοχής.

Οι εξελίξεις αυτές χαροποιούν ιδιαίτερα κι εμάς τους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς τα τελευταία χρόνια το μόνο που παρακολουθούμε είναι η “αποδόμηση” και  “αποδυνάμωση” της πόλης μας.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ότι βοηθά στην ανάπτυξη της αγοράς και κατ’ επέκταση της πόλης. Αυτό που αποκομίσαμε σαν συμπέρασμα όλους αυτούς τους μήνες που πασχίζαμε να σώσουμε  την τελευταία μεγάλη Δημόσια Υπηρεσία της πόλης είναι ότι, αν υπάρχει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ των Φορέων και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  για ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, τότε υπάρχει ΜΕΛΛΟΝ…!