Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Με παρελθόν ένας από τους νταήδες της Μανωλάδας – Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Γνωστός στις αρχές και με δικαστική εκκρεμότητα είναι ο ένας από τους τρεις «νταήδες» που χθες το απόγευμα άρχισαν να πυροβολούν στο ψαχνό σε βάρος περίπου διακοσίων μεταναστών που εργάζονταν στις καλλιέργειες φράουλας, επειδή εκείνοι τόλμησαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα έξι μηνών.
Πρόκειται για έναν 27χρονο, ο οποίος, τον περασμένο Αύγουστο, μαζί με ένα ακόμη άτομο που δεν είχε συμμετοχή στη χτεσινή εγκληματική ενέργεια, είχε διαπληκτιστεί και πάλι με αλλοδαπούς εργάτες και πάλι ύστερα από διαμαρτυρία των τελευταίων για μη καταβολή δεδουλευμένων.
Και σε εκείνο το περιστατικό…

ο 27χρονος είχε προχωρήσει σε μια πρωτοφανώς βάρβαρη αντίδραση. Καθώς ο λαθρομετανάστης επιχειρούσε να του ζητήσει εξηγήσεις, ο 27χρονος μαζί τον συνεπιβάτη επιχείρησαν έκλεισαν το μάγκωσαν με το παράθυρο του αυτοκινήτου το χέρι του μετανάστη και τον έσυραν για αρκετή απόσταση τραυματίζοντάς τον. Η υπόθεση εκκρεμοδικεί.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου επιστάτη καθώς και των άλλων δύο συνεργών, ηλικίας 39 και 21 ετών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Εντολή προκειμένου να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες των δραστών έχει δώσει ο εισαγγελέας.

Έθνος