Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας: έρχεται αλλαγή στο Προεδρείο;


Αλλαγή αναμένεται στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας μετά την επιστολή παραίτησης που απέστειλε στο σώμα η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου, την Πέμπτη που μας πέρασε. Η επιστολή βρίσκεται ήδη στα χέρια του Δημάρχου Φώτη Δημητριάδη και θα αναγνωσθεί (αν κάτι δεν αλλάξει) την Τετάρτη 3 Απριλίου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Επαγγελματικοί λόγοι αναγκάζουν την Πρόεδρο σε παραίτηση – για αυτό το λόγο άλλωστε και η αλλαγή της ημέρας συνεδρίασης από Δευτέρα σε Τετάρτη αυτή την εβδομάδα – δείτε ΕΔΩ περισσότερα. Η αλλαγή ημέρας της συνεδρίασης έγινε ώστε…
…να κερδηθεί χρόνος και να βρεθεί τρόπος η Πρόεδρος να συνδυάσει την επαγγελματική με την πολιτική της και κοινωνική δραστηριότητα (είναι υπεύθυνη και στην Εθελοντική Ομάδα του Δήμου) ή να γίνουν βολιδοσκοπήσεις δημοτικών συμβούλων.
Πιθανότερη θεωρείται η επάνοδος του Γιάννη Γκιουρτζή στο Προεδρείο, αφού υπάρχει η εμπειρία της πρώτης διετίας ενώ δεν θα χρειαστεί να γίνει οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση, που θα περιπλέξει τα πράγματα ιδιαίτερα, αφού πιθανή μετακίνηση οποιουδήποτε εκ των στενών του συνεργατών του Δημάρχου – δημοτ. συμβούλων θα σημάνει ένα αναπόφευκτο ντόμινο αλλαγών, οι συνέπειες των οποίων στη συνοχή της Ομάδας της πλειοψηφίας ακόμη δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν, μόλις 15 μήνες πριν από τις εκλογές (και υπό το πρίσμα της πρόσφατης παραίτησης αντιδημάρχου).