Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρεια: απορρυπαντικά "Χωρίς Μεσάζοντες" σήμερα το πρωί

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η δράση που προέβλεπε την πώληση προϊόντων καθαρισμού (απορρυπαντικών) “Xωρίς Μεσάζοντες” στην οποία προχώρησε η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας σήμερα.
Αρχικά, η ενέργεια ήταν να γίνει στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Αλεξάνδρειας όμως (όπως ενημέρωσε η Ομάδα Δράσης) η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έδωσε άδεια και έτσι επελέγη ιδιωτικός χώρος – βενζινάδικο στη νότια έξοδο της Αλεξάνδρειας.
Η δράση είχε επιτυχία, αφού όπως μάθαμε περίπου…

… 200 άτομα/οικογένειες προμηθεύτηκαν απορρυπαντικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, στο χώρο βρέθηκε η Αστυνομία η οποία και προχώρησε σε έλεγχο του πωλητή, παρουσία μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας. Μετά από τον έλεγχο που έγινε (και κάποια ένταση μεταξύ του πωλητή και του μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Τσαρτσάνη, καθώς και τη σύνταξη από τους ελέγχοντες αστυνομικούς σχετικής αναφοράς και την επίδοσή της στον πωλητή) η διανομή συνεχίστηκε κανονικά.

Μία απάντηση στο “Αλεξάνδρεια: απορρυπαντικά "Χωρίς Μεσάζοντες" σήμερα το πρωί”

καλημέρα, η αστυνομία δεν “κατέγραψε” το γεγονός τις έντασης , βεβαίωσε παράβαση στον “παραγωγο” 1000 euro διότι δεν είχε άδεια , μήπως και η αστυνομία είναι του χεριού του εμπορικού συλλόγου όπως κάποιοι είπαν για την περιφέρεια που ακύρωσε την άδεια που αρχικά είχε δόση ο δήμος?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.