Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για τα Απορρυπαντικά “Χωρίς Μεσάζοντες” που θα γίνει στην Αλεξάνδρεια (στο χώρο της Λαϊκής αγοράς), την Κυριακή 28 Απριλίου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όπως όλοι γνωρίζουμε τα απορρυπαντικά, δυστυχώς ή ευτυχώς, αποτελούν απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς μας.
Στον τομέα αυτό, μόλις τρεις πολυεθνικές εταιρείες κυριαρχούν στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής και χονδρικής της χώρας μας.
Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, οι εν λόγω εταιρίες, εξακολουθούν με τις υψηλές τους τιμές να κυνηγούν υπερκέρδη, πράγμα που αναγκάζει τα νοικοκυριά να δαπανά ένα μεγάλο μέρος του έτσι κι αλλιώς συρρικνωμένου εισοδήματός τους για την προμήθεια των προϊόντων αυτών.

Σήμερα λοιπόν, όσο ποτέ άλλοτε, εμείς οι Πολίτες – Καταναλωτές επιβάλλεται να έχουμε τεταμένη την κρίση μας, να αυτο-οργανωθούμε και να αυτο-προστατευτούμε.
Στο πνεύμα αυτό η Κίνηση Πολιτών “ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” σας προτείνει τα οικονομικότερα απορρυπαντικά που παρασκευάζει η ελληνική εταιρία “ΕΨΙΛΟΝ” στη γειτονική μας Πιερία.
Πρόκειται για προϊόντα εξίσου ποιοτικά με αυτά που μας σφυροκοπούν οι διαφημιστές και τα super-market και φυσικά σε τιμές πολύ χαμηλότερες!
Προτείνουμε σε όλους τους συμπολίτες μας να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία βοηθώντας ταυτόχρονα και μια ελληνική παραγωγική μονάδα της περιφέρειάς μας, η οποία μάλιστα θα διαθέσει δωρεάν μια μεγάλη ποσότητα προϊόντων απορρυπαντικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.

Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν:
1) Ηλεκτρονικά στο http://omada-drasis-alexandrias.blogspot.gr
2)Μέσω της φόρμας παραγγελίας, η οποία θα διανέμεται και θα μπορεί άμεσα να καταθέτεται συμπληρωμένη κάθε Σάββατο στο σταντ της ΟΜΑ.Δ.Α μπροστά στην Εμπορική Τράπεζα Αλεξάνδρειας.
3)Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στα τηλέφωνα: 23330 81536 από τις 15.00 έως τις 17.00 και στο 6948 759620 (whats up) από τις 17:30 έως τις 20:00
Η διανομή των προϊόντων θα γίνει την Κυριακή 28 Απριλίου στην Αλεξάνδρεια (στο χώρο της Λαϊκής αγοράς) από τις 10:00 – 13:00