Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΔΕΥΑΑ Αλεξάνδρειας: τι αναφέρει ο Πρόεδρος της για τη βλάβη στον αγωγό (στο χωριό Άμμος Ημαθίας)

Ανακοίνωση εξέδωσε για το θέμα της βλάβης σε αγωγό στην Άμμο Ημαθίας η ΔΕΑΑΑλ. Το θέμα ανέδειξε το blog “Άμμος Ημαθίας” και είχαμε αναφερθεί και εμείς εδώ στην “Περισκόπηση” (όπως και άλλα τοπικά blogs)
Στην ανακοίνωσή της (που φέρει την υπογραφή του προέδρου της Γ. Τζίλα) η Επιχείρηση αναφέρει τα ακόλουθα:

Τις ημέρες αυτές διάφορα blogs αναφέρονται στη βλάβη που παρουσίασε ο εξωτερικός αγωγός ύδρευσης, στη θέση Αμμος.

Ο αγωγός αυτός μεταφέρει πόσιμο νερό σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βεροίας και στην πόλη Αλεξάνδρειας, προς ενημέρωση όλων των πολιτών του Νομού μας, πάνω σ’ αυτά τα ζητήματα που  έθεσαν τα διάφορα blogs  όπως και ο κ. Αλευράς  έχουμε να παρατηρήσουμε  τα παρακάτω:

Είναι σε γνώση του Συνδέσμου Ύδρευσης, της ΔΕΥΑ Βέροιας και της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας το πρόβλημα αυτό στο χωριό Άμμος αλλά και σε άλλα έξι σημεία στον αγωγό, πρέπει να γίνει επισκευή  και διορθωτική παρέμβαση.

Επειδή όμως το έργο πρέπει να εκτελεστεί σύμφωνα  με τη μελέτη, με πλήρη διαφάνεια και με ανάθεση σε εργολάβο  του έργου αυτού και με βασική προϋπόθεση να μην κοπεί η υδροδότηση της πόλης ο Σύνδεσμος Ύδρευσης και οι Διοικήσεις των ΔΕΥΑ Βεροίας και Αλεξανδρείας κάνουν τις σχετικές προεργασίες ώστε να ολοκληρωθεί  το έργο αυτό, και να λυθεί το ζήτημα με τον καλύτερο τρόπο. Λίγη υπομονή χρειάζεται.

Η ενημέρωση αυτή εξάλλου έγινε και στο Ράδιο Αλεξάνδρεια από τον κ. Τζίλα όταν τέθηκε το ίδιο θέμα από τον κ. Χρήστο Αλευρά.
Με  άπειρη  εκτίμηση και σεβασμό
Γεώργιος Τζίλας
Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας