Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τα Παιδιά της Άνοιξης: 1ος ημιμαραθώνιος αγάπης «Μαζί μπορούμε»

Μια σκέψη, μια ιδέα, ένα σύνθημα…και τώρα πράξη!!


Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας και το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ “Τα παιδιά της Άνοιξης”, σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας, διοργανώνουν τον 1ο ημιμαραθώνιο, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι δρομείς εκτός από την αγάπη τους για το τρέξιμο – περπάτημα, θα αποδεικνύουν και την κοινωνική τους ευαισθησία. Έτσι μαζί με τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στους αγώνες θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι κτλ), τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλεξάνδρειας.

Ο ημιμαραθώνιος, θα έχει αφετηρία το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας ενώ σημείο λήξης θα είναι η είσοδος του Κέντρου “Τα παιδιά της Άνοιξης”.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο “Τα παιδιά της Άνοιξης”, Ελευθερίου Βενιζέλου 7 στην Αλεξάνδρεια (απέναντι από το Κέντρο Υγείας), Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2333027212.
Σας περιμένουμε όλους!!!