Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βράβευση μαθητών από το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2012-2013.
Βραβεύονται:

α) οι 59 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, οι οποίοι διακρίθηκαν στον διαγωνισμό “Υπατία”, που διοργανώνει το Παράρτημα Ημαθίας. Τριάντα τρεις (33) από αυτούς τους μαθητές διακρίθηκαν και στον διαγωνισμό “Καραθεοδωρή” της επόμενης φάσης.
β) οι 59 μαθητές Β΄ Γυμνασίου ως και Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι διακρίθηκαν στον διαγωνισμό “Θαλής”, που διοργανώνει πανελλαδικά η Ε.Μ.Ε. Επτά (7) από αυτούς τους μαθητές διακρίθηκαν και στον διαγωνισμό “Ευκλείδης” της δεύτερης φάσης και συμμετείχαν στην Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών “Αρχιμήδης”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:00 στην αίθουσα “Ανδρόνικος” του Ξενοδοχείου “Αιγές Μέλαθρον”. Ομιλητής θα είναι ο διδάσκων στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο κ. Μιχάλης Βαφόπουλος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: “Το διαδίκτυο στη ζωή μας: Πλαίσιο δημιουργίας για υποψήφιους επιστήμονες”.
Ο Πρόεδρος Στυλιανός Μιόγλου
Ο Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος Παντζαρτζίδης