Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρεια: ο Τάκης Βασιλόπουλος είναι ο νέος αντιδήμαρχος

Τον Τάκη Βασιλόπουλο επέλεξε τελικά ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης για να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα αντιδήμαρχο Ν. Γκαβαρδίνα.
Όπως είχαμε γράψει μόλις χθες, έντονα ακούγονταν – και όχι από …ενδιαφερόμενους, το υπογραμμίζουμε αυτό – τρία ονόματα συμβούλων, δυο από τη δημοτική ενότητα Αλεξάνδρειας και ένα από τη δημοτική ενότητα Μελίκης. Μην αρχίζουμε τώρα να “φωτογραφίζουμε”, ποτέ δεν το κάναμε αυτό ούτε και πρόκειται να το κάνουμε στο μέλλον.
Επίσης είχαμε γράψει: “Φυσικά – η εμπειρία το λέει – τίποτε δεν είναι δεδομένο, αφού ο δήμαρχος σε κάτι τέτοια είναι απρόβλεπτος (και η επιλογή αντιδημάρχων είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση), ενώ…

…ως μόνο σίγουρο θα πρέπει να θεωρηθεί το ότι η επιλογή θα γίνει επί τη βάση των ισορροπιών που θα πρέπει να κρατηθούν και που θα οδηγήσουν την πλειοψηφία με μια σχετική συνοχή μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές”.


Ας μην το κουράζουμε πολύ: αυτό που γράφαμε σημαίνει εν ολίγοις πως μια πιθανή αλλαγή οποιουδήποτε από θέση που ήδη καταλαμβάνει θα μπορούσε να δημιουργήσει δομικά και άλλα προβλήματα στην παράταξη της πλειοψηφίας.

Εμείς να ευχηθούμε στον νέο αντιδήμαρχο καλή και παραγωγική θητεία στη νέα του θέση.