Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Καμιά επαφή με την πραγματικότητα!

Κάτι πρέπει να τους πειράζει και δεν λειτουργούν ορθολογικά, δεν εξηγούνται αλλιώς οι δηλώσεις τους πως η κοινωνία τους εμπιστεύεται και πως ξαναβρίσκουν τον δρόμο που πρέπει.
Είναι βαθιά νυχτωμένοι!
Αν – όπως λένε – πήγαν να ψηφίσουν 100 χιλιάδες άτομα, από αυτά ζήτημα το 20% να πηγαίνει με “κλειστά τα μάτια” μαζί τους επειδή ακόμη θέλει και τρώει κουτόχορτο. Ακόμη ένα ποσοστό 5-10% να πήγε γιατί έχει το δικό του συμφέρον. Μας κάνουν όλοι μαζί 30 χιλιάδες. Άντε και ένα ακόμη 20% να πήγε για την πλάκα του ή από συνήθεια (έχει και κάποιους που δεν γουστάρουν να πάνε αλλού, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΔΗΜΑΡ, ούτε αλλού).
Μένουν ακόμη 50.000 άτομα που πήγαν και ψήφισαν.

Αν μιλήσεις με ανθρώπους που εντάσσονται μέσα στους 50.000, τότε είναι περισσότερο από σίγουρο ότι αυτοί πήγαν για να στείλουν στο Συνέδριο νέους που “τόλμησαν” να βάλουν υποψηφιότητα ή κάποιους που θα πάνε στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο για να κράξουν τα μεγαλοστελέχη και τους “παράγοντες”, αφού αυτοί οι 50.000 βλέπουν πως το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει ένα καθαρό φιλομνημονιακό κόμμα που ώρες-ώρες παίρνει κάτι “δεξιές” στροφές που θα τις ζήλευε ακόμη και ο Σουμάχερ στην πίστα της Σουζούκα.

Δεν βλέπουν που έφτασε το πράγμα. Δεν βλέπουν τις κάθε είδους συνιστώσες και ρεύματα. Δεν βλέπουν το 12,28% που πάει να γίνει 5%. Αδυνατούν να δουν πέρα από τη μύτη τους.
Είναι τελικά αυτό που λένε “να έχεις επαφή με την πραγματικότητα και την κοινωνία”…

2 απαντησεις στο “Καμιά επαφή με την πραγματικότητα!”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.