Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δυο αθωωτικές αποφάσεις για (νυν και πρώην) αυτοδιοικητικούς της Αλεξάνδρειας

Δυο δικαστικές αποφάσεις που ήταν αθωωτικές είχαμε τις ημέρες που πέρασαν και αφορούσαν νυν ή πρώην αυτοδιοικητικούς της περιοχής της Αλεξάνδρειας.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή που μας πέρασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας απεφάνθη ομόφωνα ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Βασίλης Μιχαλακάκης είναι αθώος αναφορικά με την υπόθεση που είχε προκύψει για το αν υπήρξε ή όχι πρόβλημα με συγκεκριμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της πρώην ΕΔΑΝΑΛ σχετικά με την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2009.
Επίσης, χθες το Εφετείο Θεσσαλονίκης έκρινε αθώο τον αντιδήμαρχο Κ. Βενιόπουλο, ο οποίος κατηγορούνταν ότι εξ’ αιτίας του ο πρώην Δήμος Μελίκης είχε υποστεί οικονομική ζημία τα χρόνια που αυτός ήταν Δήμαρχος. Η υπόθεση αφορούσε πρόστιμα και οφειλές που υποτίθεται πως εισπράχθηκαν και πως δεν αποδόθηκαν. Το Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης έκρινε ομόφωνα τον Κ. Βενιόπουλο αθώο, κρίνοντας ότι ο Δήμος Μελίκης δεν υπέστη ζημία και ότι δεν έγινε κάτι από αυτά για τα οποία κατηγορούνταν ο νυν αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας.