Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αποφασίστηκε επίταξη για τους απεργούς στα ΜΜΕ

Η κυβέρνηση περνά στην επίταξη των απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας ότι ούτε η κυβέρνηση, ούτε η κοινωνία μπορεί να είναι όμηροι συντεχνιακών συμφερόντων.

Ανέφερε επίσης ότι στον διάλογο που είχε διεξαχθεί έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε κανένα περιθώριο εξαίρεσης από το ενιαίο μισθολόγιο, για κανένα εργαζόμενο, ενώ υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δρόμο της τυφλής σύγκρουσης και να μην σεβαστούν τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης.

Η επίταξη είναι χούντα. Ας έρθουν να μας πάρουν νεκρούς”. Με τη φράση αυτή απαντούν οι εργαζόμενοι του μετρό στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επίταξη. Όπως προσθέτει ο πρόεδρος της ΣΕΛΜΑ Αντώνης Σταματόπουλος, “…η κυβέρνηση με την απόφασή της δείχνει την αδυναμία της για λύση. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Εμείς δεν θα φύγουμε, κάποιοι άλλοι θα χάσουν τη θέση τους”.

Η κυβέρνηση είχε δώσει τελεσίγραφο μέχρι σήμερα στους εργαζόμενους, οι οποίοι συνεχίζουν και σήμερα για όγδοη συνεχόμενη μέρα τις κινητοποιήσεις στο Μετρό.