Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών στη Νάουσα

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Γεωργίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών και των διαρρήξεων κατά το χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων μηνών. Οι συλληφθέντες αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών στην πόλη της Νάουσας Ημαθίας, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2012.
Συνελήφθησαν χθες (05.12.2012) το απόγευμα δύο υπήκοοι Γεωργίας 24 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αρχικά, χθες (05.12.2012) το μεσημέρι, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας οι προαναφερόμενοι να κινούνται με το Ι.Χ. επιβατηγό του 24χρονου και στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν στο έδαφος διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Σε αστυνομικό έλεγχο των προαναφερόμενων και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρυσαφικά και πλαστικές τηλεκάρτες κατάλληλα διαμορφωμένες για παραβίαση θυρών των σπιτιών, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες εννέα περιπτώσεων κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών που διαπράχθηκαν πρωινές ώρες κατά το χρονικό διάστημα 05.10.2012 έως 26.11.2012 αφαιρώντας πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.