Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συγχαρητήριο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη στην Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ο Ελληνικός αθλητισμός αλλά και το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας θαυμάζει τις τελευταίες μέρες τις επιδόσεις και τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Λονδίνο. Τα 6 μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο, 4 χάλκινα) που μέχρι το σημείο αυτό έχει κατακτήσει η αποστολή μας, καταδεικνύουν περίτρανα το μέγεθος της τεράστιας θέλησης, δύναμης και προσπάθειας που έχει καταβάλλει και συνεχίζει παρά τις αντιξοότητες των καιρών να καταβάλλει αυτή η ειδική και άξια κατηγορία των συμπατριωτών μας, που μας υπενθυμίζει διαρκώς το ότι μόνο εμπόδιο για την επιτυχία ενός ατόμου, μίας ομάδας ανθρώπων αλλά και μίας κοινωνίας στο σύνολο της δεν είναι το «δεν μπορώ», αλλά το «δεν θέλω».
Είμαστε περήφανοι για αυτούς που φέρνουν τα μετάλλια, και άλλο τόσο περήφανοι για όλους τους αθλητές της Παραολυμπιακής μας αποστολής στο Λονδίνο ,που με τη συμμετοχή τους και μόνο διακηρύττουν σε όλους μας την αξία της αφοσίωσης, της αποφασιστικότητας, της ταπεινότητας και της ελπίδας για τη ζωή παρά τις όποιες αντιξοότητες.
Ευχαριστούμε θερμά τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίκο Πανανέ, Ελένη Κορδαλή, Πασχάλη Σταθελάκο, Παύλο Μάμαλο, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, Αλεξάνδρα Δημόγλου, Αριστείδη Μακρυδημήτρη και όλους τους Έλληνες συναθλητές, συναθλήτριες και προπονητές τους στην αποστολή, για το ότι κατάφεραν για ακόμη μία φορά να μας υπενθυμίσουν ότι ο νικητής στη ζωή είναι αυτός που ξέρει να νικάει πρώτα από όλα τον εαυτό του. Ας παραδειγματιστούμε από εσάς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας. Το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.