Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Απογοητεύτηκε ο Ρέσλερ

Αν τους δώσουμε γην και ύδωρ, τότε θα είμαστε μια χαρά!
Τι να κάνουμε; Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Πολύ απλά.
Ο …πολύς Ρέσλερ ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις για την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια (;) να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του, που του φεύγουν όπως το νερό από το κόσκινο.
Δήλωσε “απογοητευμένος” στο Focus και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “Σχεδόν καμία από τις υπηρεσίες μας δεν χρησιμοποιήθηκε από την ελληνική πλευρά”. 
Φυσικά, αν χρησιμοποιούσαμε κάποια από τις “υπηρεσίες” (μην ξεχνάμε ότι ήρθε με ένα καρό επιχειρηματίες κατά την τελευταία του επίσκεψη, για να αγοράσουν κοψοχρονιά ό,τι βρουν) ίσως ο νεαρός να είχε άλλη άποψη (αφού θε εξυπηρετούνταν σίγουρα τα γερμανικά συμφέροντα), αλλά ουδόλως ενδιαφέρει η άποψη του.
Αυτό που ενδιαφέρει πλέον είναι η σωτηρία της πατρίδας μας και η αποφυγή μια κοινωνικής έκρηξης (αν συνεχιστούν οι περικοπές και το φόρτωμα με τέλη και φόρους).
Οι Γερμανοί μας είπαν πως δεν θα έχουμε την …αλληλεγγύη τους (δεν τη θέλουμε, να τη χαίρονται!) ενώ θα την έχουν οι άλλοι (Ισπανοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι και Ιρλανδοί) ενώ ανέφεραν ότι ίως και να προβάλλουν βέτο όταν θα έρθει η ώρα να καταβληθεί η επόμενη δόση (αυτό το τελευταίο το είπε ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών Μίχαελ Φουκς).