Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: νέα υπηρεσία δωρεάν παροχής εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης σε μικρές και πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια των ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων, και ιδιαίτερα των επιχειρήσεων μικρού και πολύ μικρού μεγέθους, να διατηρήσουν τη βιωσιμότητά τους, μέσα σε συνθήκες απόλυτης κρίσης, όπως αυτές που διανύουμε. Είναι απαραίτητο σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία όλοι οι συνάδελφοι να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες οι οποίες θα τους ενημερώσουν και το κυριότερο θα τους συγχρονίσουν με την τρέχουσα επιχειρηματική πρακτική. Γι’ αυτόν τον λόγο οι εκπρόσωποι του ελληνικού εμπορίου σε τοπικό και εθνικό επίπεδο καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε κάθε συνάδελφο.
Στο πλαίσιο των προσπαθειών αυτών, έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία δωρεάν παροχής εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης προς όσες μικρές και πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις το επιθυμούν. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η καθοδήγηση των εμπόρων σε δράσεις ρεαλιστικές, γρήγορα εφαρμόσιμες και άμεσου αποτελέσματος, που θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις μια σημαντική ανάσα στα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα επισκέπτονται σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες τις έδρες των επιχειρήσεων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, και θα προσφέρουν λύσεις στον έλληνα έμπορο σε θέματα που τους απασχολούν (πχ. φορολογικά, ασφαλιστικά, αξιοποίησης σύγχρονων τεχνολογιών, ηλεκτρονικά συστήματα πωλήσεων (e-shops), marketing και merchandising, προωθητικές ενέργειες κ.α ). Στόχος είναι κάθε συνάδελφος να έχει τη δυνατότητα άμεσης βοήθειας σε κάθε πρόβλημα πού προκύπτει, αλλά και να διαθέτει μία σειρά από επιλογές για την υπέρβασή του.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας καλεί…

όλες τις μικρές και πολύ μικρές ελληνικές επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στην νέα αυτή προσπάθεια. Είμαστε δίπλα στο συνάδελφο και έμπρακτα αποδεικνύουμε τον κοινωνικό και συνδικαλιστικό μας ρόλο. Κάθε έμπορος της πόλης μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας μεριμνά και αγωνίζεται για την επιβίωση της τοπικής αγοράς. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και μεθοδικότητα τα προβλήματα και η εν λόγω πρωτοβουλία κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.
Για να συμμετάσχει μια μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση, στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Εμπορικών Μ.Μ.Ε. αρκεί να επισκεφτεί το Link www.esee-support.grκαι να ακολουθήσει τις οδηγίες για Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, όπου άμεσα και ηλεκτρονικά η επιχείρηση εντάσσεται στο πρόγραμμα.  Όσοι δεν έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση μπορούν να στείλουν την αίτηση με fax, αρκεί πρώτα να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 3259170 με την κα. Δήμητρα Γούναρη και Ηλέκτρα Παύλου ή στο email: helpdesk-mme@esee.gr.
Η παραπάνω πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «Υπηρεσία Υποστήριξης για τις ΜΜ εμπορικές επιχειρήσεις». Η πράξη είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (κωδ. ΟΠΣ: 296255) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).