Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εκτός κι αν τα παντελόνια τα φοράς απλά για σκοπούς αισθητικής…

Ας μιλήσουμε απλά: ας κόψουν τις μ@λ@κίες οι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα διάφορα συγκροτήματα που κάθονται και κάνουν σπέκουλα με την υγεία των πολιτικών προσώπων. Το να μην είναι κάποιος καλά στην υγεία του είναι καθ’ όλα φυσιολογικό, άνθρωποι είμαστε!
Δεν είναι ο …σούπερμαν ο Σαμαράς ή ο υπουργός Ράπανος. Άλλωστε η προεκλογική περίοδος ήταν τεράστια από χρονικής άποψης και το διακύβευμα επίσης μεγάλο, ειδικά για τον Σαμαρά. Και η πίεση μεγάλη.
Όμως οι καναλάρες και τα συγκροτήματα τύπου χτυπάνε αλύπητα (και ξέρετε, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χτυπάς τον άλλο ενώ είναι πεσμένος κάτω).
Και στο κάτω-κάτω, ακόμη και αν η ανάρρωση του Πρωθυπουργού Σαμαρά (όπως κι αν μας …προέκυψε Πρωθυπουργός – είτε τον γουστάρουμε είτε όχι, η Κυβέρνησή του έχει την πλειοψηφία στη Βουλή) είναι λίγο τραβηγμένη από χρονικής άποψης δεν είμαστε εμείς οι υπόλοιποι, πλήν του ιατρού του, γιατροί για να το κρίνουμε. Κι αν το τραβάει και λίγο παραπάνω, ίσως γιατί δεν είναι έτοιμος να συναντηθεί με τους ξένους, ε μαγκιά του αν το χρησιμοποιήσει και αυτό για να κερδίσει λίγο χρόνο!
Δεν είμεθα της απόψεως Αντ. Σαμαρά για τα Μνημόνια, για τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης αλλά και για τον τρόπο που η χώρα οδεύει. 
Όμως θα μείνουμε στο γεγονός που ενοχλεί: όταν μαθαίνεις πως ο άλλος είναι κάτω ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ αν φοράς παντελόνια. Εκτός κι αν τα παντελόνια τα φοράς απλά για σκοπούς αισθητικής…