Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Άρχισαν να ψελλίζουν κάτι για …αναθεωρήσεις και συζητήσεις.

Συνηθισμένοι καθώς είναι σε υποτελείς και (κυρίως) γιουσουφάκια πολιτικούς, οι τοποτηρητές της τρόϊκας άρχισαν, φοβούμενοι τις εκλογές που έρχονται και την απόφαση του ελληνικού λαού, να μιλάνε για πολλά και διάφορα. Ακόμη και συζητήσεις επί παντός θέματος που σχετίζεται με τα Μνημόνια σκέφτονται!
Δεν πρέπει να τσιμπάμε! Όλα είναι καλά σχεδιασμένα. Άλλωστε η παραδοχή του Κλάους Μαζούχ (του τοποτηρητή για λογαριασμό της ΕΚΤ) είναι αφοπλιστική: “…οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα αλλά και οι συντάξεις έχουν φθάσει στα επίπεδα που ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Στο σημείο που θέλαμε να υποχωρήσουν..“.
Φυσικά αυτό που απομένει είναι να δούμε να μας προτείνουν πάλι υποψηφίους. Γιατί μπορεί να μιλάνε για συζητήσεις, το θέμα είναι με ποιον θα δεχθούν να τις κάνουν (όσο οι δικοί μας εξακολουθούν να τους ανέχονται εντός των συνόρων και δεν τους πετάνε έξω με τις κλωτσιές).
Μέσα σε 15 μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, με αμφίρροπες τις δημοσκοπήσεις – το 99% από αυτές βγάζει πρώτο κόμμα το οποίο έχει διαφορά του με το δεύτερο που είναι εντός του στατιστικού λάθους!, με έναν λαό πραγματικά οργισμένο και εξαγριωμένο, ένας είναι ο σίγουρος νικητής: αυτός που θα βγει και θα πει την πραγματική αλήθεια, ότι η χώρα για να ξεκινήσει εκ νέου χρειάζεται νέα οικονομική πολιτική, ορθολογισμό στις δαπάνες και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και κυρίως δικό της νόμισμα. 
Δεν μας σώζουν ούτε αναθεωρήσεις των μνημονίων, ούτε συζητήσεις. Πλέον το δίλημμα είναι ξεκάθαρο, όσο κι αν τίθεται ωμά: ή θα επιζήσει το τραπεζικό σύστημα και οι δανειστές θα εξακολουθούν να αρμέγουν τη χώρα (ακόμη και μετά τις εκλογές – με τη συνεργασία όσων θα τους ανέχονται) ή θα επιζήσουν οι Έλληνες πολίτες και η χώρα.