Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τσοχατζόπουλος: αναφέρεται σε "…επικοινωνιακό προεκλογικό δώρο.."

Για επικοινωνιακό προεκλογικό δώρο στα δυο “μεγάλα” κόμματα κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος και μιλά για πολιτική δίωξη. Αυτά και πολλά άλλα αναφέρει σε δήλωσή του, που βγήκε πριν από λίγο.
Όπως και να ‘χει, ότι και να ‘χει γίνει, οι δικαστικοί ΔΕΝ κινήθηκαν στο άσχετο! Ε, όλο και κάποιο λόγο θα έχουν.
Όμως ας μην ξεχνάμε ένα πράγμα: η δωροδοκία, η διαφθορά, οι μίζες θέλουν δυο. Αυτόν που τα παίρνει και αυτόν που τα “χώνει”.
Όπως επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο ένας αυτός/αυτή για τον/την οποίο/οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε περίεργες συναλλαγές με εταιρίες που σχετίζονται με δημόσιες προμήθειες ή έργα.
Γιατί εσχάτως κάποιοι που τα ρεπορτάζ δημοσιογράφων απέδειξαν πως λάδωσαν όλο τον ντουνιά (αλλά οι έμπειροι πολιτικοί μας άφησαν το πουλάκι και πέταξε για Μόναχο και έτσι δεν πρόλαβε να …κελαϊδήσει) τώρα ζητάνε συγνώμη και ξεπληρώνουν με ξεφτιλισμένα ποσά, κατά πολύ μικρότερα από τη ζημία που έχουν προκαλέσει στο Ελληνικό Δημόσιο!!
(στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου ο ειδικός ανακριτής Πρωτοδικών και η εισαγγελέας σχηματίσαν χωριστή δικογραφία για τα περιουσιακά του στοιχεία και τον τρόπο απόκτησής τους, σύμφωνα με την οποία προήλθαν από ξέπλυμα χρήματος κατ’ επάγγελμα κατ΄εξακολούθηση και κατά συναυτουργία)