Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Προσλήψεις 13 ατόμων (Π.Ε.) στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου η κατάθεση των δικαιολογητικών
Την πρόθεση της να προχωρήσει σε προσλήψεις 13 συνολικά ατόμων έκανε γνωστή με ανάρτησή στον ιστότοπο του Δήμου η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου της Αλεξανδρειας.
Συγκεκριμένα θα γίνουν προσλήψεις,

με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθιο αποζημίωση,  δώδεκα (12) ατόμων  πτυχιούχων φυσικής αγωγής (για την υλοποίηση Γενικών και Ειδικών Προγραμμάτων “Άθλησης για Όλους μεγάλης διάρκειας” περιόδου 2011-2012).

Επίσης θα γίνει πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου με ειδικότητα Ψυχολόγου Π.Ε., για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ (για τους έχοντες πτυχίο φυσικής αγωγής) και ΕΔΩ (για τους ψυχολόγους).
Να σημειωθεί ότι η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για συμμετοχή των υποψηφίων, μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως, είτε με ταχυδρομική επιστολή με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2011
Αναλυτικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν είτε από τις διαδικτυακές αναρτήσεις (τα link παραπάνω) είτε τηλεφωνικά στο 2333025390 από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.