Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνέντευξη Χαλκίδη σήμερα, είπε πολλά – δείτε το βίντεο

Σκληρός στις εκφράσεις του αλλά με την πρόθεση να μιλήσει και να πει πολλά, εμφανίστηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης.
Ο βουλευτής Ημαθίας αναφέρθηκε στην περιοχή της Αλεξάνδρειας (όπως και στις άλλες δυο περιοχές της Ημαθίας, στη Βέροια και στη Νάουσα) και υπερασπίστηκε τις επιλογές που έκανε στις δημοτικές εκλογές του 2010.
Είπε δε χαρακτηριστικά – σχετικά με την επιλογή Δημητριάδη για τον Δήμο Αλεξάνδρειας – πως “…αν ο Αντώνης Σαμαράς ήξερε αυτά που συμβαίνουν πραγματικά δεν θα έδινε τη στήριξη”.
Για το ίδιο θέμα έκανε και αναφορές στη Βέροια (λέγε με Τσαβαδαρίδη, με τον οποίο ανέφερε πως πολιτικά δεν έχω να χωρίσω τίποτε αλλά προσωπικά όμως δεν έχω και δεν θέλω να έχω καμία σχέση. “Δεν τον πάω…” είπε χαρακτηριστικά – ενώ για το ψηφοδέλτιο Τσαβδαρίδη είπε ότι “το μισό ψηφοδέλτιο ήταν στελέχη του Μιχάλη του Χαλκίδη”) αλλά και στη Νάουσα (επιλογή Γώγου).
Στα ..καθ’ ημάς τώρα, έκανε εκτενή αναφορά σε πρόσωπα και πράγματα του Δήμου της Αλεξάνδρειας. “Ήξερα από την αρχή ότι κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει, κάτι δεν πάει καλά εκεί” είπε. Μοίρασε και φάκελο στους δημοσιογράφους ο οποίος περιέχει και πορίσματα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
Δείτε όμως ολόκληρη τη συνέντευξη του βουλευτή – όπως την κατέγραψε η “Λαϊκούρα”, ΕΔΩ