Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η "Χρυσή Αυγή" για την απογραφή των Βορειοηπειρωτών

Σε δελτίο τύπου της η Τ.Ο. Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή που μας εστάλη, σχετικά με την επικείμενη απογραφή στην Αλβανία αναφέρονται τα εξής:
Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε πως σε κεντρικά σημεία της Βέροιας έχουν αναρτηθεί αφίσες που καλούν τους αδελφούς μας Έλληνες Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν περήφανα την εθνική καταγωγή τους στην επικείμενη απογραφή που θα λάβει χώρα στη γείτονα χώρα, αντιστεκόμενοι στους εκφοβισμούς του αλβανικού παρακράτους και σε κάθε παρεμφερή απειλή.
Με νωπές τις μνήμες από το φρικτό έγκλημα της δολοφονίας του Έλληνα Βορειοηπειρώτη Ήρωα Αριστοτέλη Γκούμα από το αλβανικό παρακράτος στις 12 Αυγούστου 2010, οι Έλληνες καλούνται να…

τιμήσουν στην επερχόμενη απογραφή, που θα διεξαχθεί 1-15 Οκτωβρίου, το ποτισμένο με Ελληνικό Αίμα χώμα της Βορείου Ηπείρου, τη μνήμη των νεκρών του Έθνους που τόσες φορές απελευθέρωσαν τη σκλάβα αυτή γη που εξακολουθεί να στενάζει υπό τον αλβανικό ζυγό, την εθνική τους συνείδηση, την ίδια τους την ψυχή.
Η Χρυσή Αυγή συγχαίρει την κίνηση αυτή και τους συντελεστές της και παράλληλα τονίζει την αδήριτη ανάγκη να αναδεικνύονται τέτοιες ενέργειες, ενέργειες που θα έπρεπε να λαμβάνουν χώρα και με κρατική πρόνοια. Μέσα σ’ ένα αθηνοκεντρικό κράτος που μεριμνά για την “ελευθερία του λιβυκού και κάθε άλλου λαού” συμμετέχοντας στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες του ΝΑΤΟ ανά την υφήλιο και την ίδια στιγμή αφήνει στο έλεος της μοίρας τους Βορειοηπειρώτες Έλληνες λίγα χιλιόμετρα μακριά του, τέτοιες φωνές θα πρέπει να ακούγονται δυνατά δίνοντας προς πάσα κατεύθυνση ένα και μόνο μήνυμα.
Αντιστέκομαι άρα υπάρχω! Ζήτω η Ελλάδα! 
Με τιμή
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή  Ημαθίας
Γραφείο τύπου