Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Times της Νέας Υόρκης: "Ορισμένοι στη Γερμανία θέλουν η Ελλάδα να εξέλθει προσωρινά από την ευρωζώνη"

Ξεκίνησαν τα όργανα για πολλοστή φορά.
Πλέον και μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας New York Times μιλάνε για τους γνωστούς-αγνώστους εταίρους μας και όχι μόνο, οι οποίοι “ζητούν” από την Ελλάδα να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την Ευρωζώνη, για το δικό της καλό αλλά και για το καλό όλης της Ευρωπαϊκής Ηπείρου (κλικάρετε για να ανοίξει η εικόνα και να διαβάστε τα υπογραμμισμένα).
Πάντως, όσο περνάνε οι μέρες είναι εμφανές ένα και μόνο πράγμα: σχεδόν 22 χρόνια μετά την κατάρρευση του παντελώς αποτυχημένου κομμουνιστικού συστήματος…

…ήρθε και η ώρα του επίσης αποτυχημένου άκρατου φιλελευθερισμού να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο (μαζί με την ώρα των light εκδοχών των 2 συστημάτων έχουν κατά καιρούς εφαρμοστεί).
Πλέον στα διεθνή ΜΜΕ όλοι κάνουν λόγο για αλλαγή σε πλανητικό επίπεδο. Το μόνο που αδυνατούν να προσδιορίσουν επακριβώς είναι το οικονομικό σύστημα που θα επιβληθεί στους κατοίκους του ουράνιου σώματος που ονομάζεται “Γη”, έχουν όμως καταλήξει στο συμπέρασμα πως ότι και να είναι, θα επιβληθεί βίαια και φυσικά δεν θα είναι προς το συμφέρον των μικρών χωρών και του φτωχού πληθυσμού.