Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δεν θέλουμε να μας κάνετε "χάρες", την …υποσχεθείσα μήνυση σας θέλουμε!

Μέσα στην Κυριακάτικη πρωϊνή θερινή ραστώνη, με πήρε κάποιος (κάποια συγκεκριμένα) τηλέφωνο για να με ενημερώσει:
1) πως κάποιος τρίτος θίχτηκε από μια ανάρτησή μας των προηγουμένων ημερών,
2) πως (ο ίδιος τρίτος) σκέφτηκε να υποβάλλει μήνυση εναντίον μου για την ανάρτηση εκείνη,
3) πως δεν θα την υποβάλλει τελικά χάρην της γνωριμίας του με πολύ στενό συγγενικό μου πρόσωπο,
4) πως δεν πρέπει να ασχοληθούμε ξανά με το οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με αυτόν (και παρουσιάζει δημόσιο ενδιαφέρον, από ότι κατάλαβα – άλλωστε τα “εν Δήμω” είναι αυτά με τα οποία ασχολούμαστε, να “εν οίκω” είναι προβλημα του καθενός!).
Εγώ λοιπόν τον ενημερώνω μέσα από το blog για τα ακόλουθα, γιατί εδώ και πολλά χρόνια, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της “Περισκόπησης” αλλά και από πιο πριν (όταν έγραφα σε τοπικές εφημερίδες) αλλά και στο ραδιόφωνο βγαίνω με το όνομά μου. Η “Περισκόπηση” λοιπόν έχει στην ουσία ονοματεπώνυμο. Και μπορεί να βρεθεί στα δεξιά της οθόνης.
Επίσης το ενημερώνω το άτομο αυτό πως υπάρχουν το λιγότερο 2-3 τρόποι επικοινωνίας, ούτως ώστε αν κάποιος θίγεται (η νομίζει πως θίγεται) μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί με το blog.
Αυτά ως προς το επικοινωνιακό της υπόθεσης.
Ως προς τα άλλα – επειδή μια ζωή ήμουν και σκοπεύω να παραμείνω ξεκάθαρος και στο ξέφωτο – τον ενημερώνω ότι υποδείξεις και νουθεσίες ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ, ούτε εγώ ούτε το blog ούτε κανείς άλλος που έχει άμεση σχέση με εμένα. Ειδικά δε όταν πρόκειται για τα πιο απλά και αυτονόητα.
Ονόματα δεν θα αναφέρουμε ακόμη (ούτε αυτού που είπε πως μας κάνει την …”χάρη”, ούτε αυτής που επέλεξε ως …μεσάζοντα για να μου μεταφέρει τα μαντάτα). Θα τα αναφέρουμε εν καιρώ, όταν και αν χρειαστεί ή όταν βρεθούμε στο δικαστήριο αυτός ως κατήγορος και εγώ ως κατηγορούμενος.
Χάρες ούτε ζήτησα, ούτε δέχομαι. Αναμένω λοιπόν τη μήνυση (επειδή δεν θέλω χάρες), για να δούμε αν ασχολούμαι με τα πραγματικά αυτονόητα. Όσο για την νουθεσία, η “Περισκόπηση” ως blog και εγώ ως πολίτης της χώρας αυτής που νοιάζεται για τον τόπο του θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε για όσο καιρό χρειαστεί.
Για να βοηθήσω και παραπάνω, με ένα απλό email μπορώ να παράσχω στο δικηγόρο του τα πάντα ως προς εμένα, αλλά και το blog ή τη συγκεκριμένη ανάρτηση (πχ. id από την google, ταυτοποίηση ανάρτησης μέσω cache κλπ κλπ). Τα πάντα στη διάθεσή τους, για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα απευθείας – όχι μέσω τρίτων (λέγοντας πως μου κάνει και …”χάρη”, θίγοντάς με και ως άτομο).