Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συγχωρήστε τους, είναι πραγματικά αλλού!

Δυο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας υπάρχουν σήμερα σε κυριακάτικες εφημερίδες. Και οι δυο διατυπώθηκαν σε συνέδριο στη Λεμεσό της Κύπρου.
Η πρώτη είναι του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών ο οποίος επιμένει στη γραμμή των λεγόμενων “σκληρών” της ΕΕ, προκαλώντας για μια ακόμη φορά, αναφέροντας ότι “κοινωνικές αναταραχές στην Ελλάδα δεν αποτελούν για μας λόγο για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου”.
Καλάααααα!
Η δεύτερη δήλωση είναι του Λουκά Παπαδήμου, επίτιμου διοικητή της (ιδιωτικής, για να μην ξεχνιόμαστε) Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας: χαρακτήρισε παράλογη και νομικά αδύνατη την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, σημειώνοντας ότι θα προκαλέσει προβλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης: «Για μένα δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα» είπε συγκεκριμένα.
Καλάααααα!
Προφανώς αμφότεροι αδυνατούν να αντιληφθούν τι γίνεται στα ολοένα και περισσότερο πληττόμενα από κάθε άποψη κοινωνικά στρώματα στην Ελλάδα αλλά και το γνωστό “φωνή λαού – οργή Θεού”….