Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Περικοπές αλλά και ειδική συνεδρίαση

Το θέμα της οικονομικής κατάστασης έχει και συνέχεια: ο Δήμαρχος είπε ξεκάθαρα ότι επειδή το οικονομικό πρόγραμμα του Δήμου είναι “σφιχτό” ενδεχομένως να καταργηθούν και κάποιοι κωδικοί στην επόμενη κιόλας συνεδρίαση. Με μια κουβέντα; Περικοπές!
Πάντως για μια ακόμη φορά τα θέματα προ ημερησίας διάταξης ήταν πιο ενδιαφέροντα από αυτά που ήταν στην ημερήσια διάταξη. Αφισοκολλήσεις (φτάσαμε μέχρι την προεκλογική περίοδο – πάλι!),

…μεταθέσεις μετακινήσεις υπαλλήλων (για μια συγκεκριμένη υπάλληλο ο Γκιόνογλου είπε ότι πρόκειται για πολιτικό ζήτημα αφού σχετίζεται με μετακίνηση συζύγου υποψηφίου συμβούλου του), αλλά και ένταση σχετικά με συνεργάτη του Δημάρχου.
Και πιο ξεκάθαρος ήταν ο σύμβουλος της μειοψηφίας Τ. Τασιόπουλος (μιλώντας για τη διαδικασία συζήτησης του ισολογισμού): “η εγκύκλιος έχει παραβιαστεί κατά 100%“, είπε και συνέχισε λέγοντας “Να αναβάλουμε τη συνεδρίαση – εννοώντας ότι θα πρέπει να γίνει ειδική συνεδρίαση για το θέμα, όπως ο νόμος ορίζει και είχε προτείνει νωρίτερα ο αρχηγός της παράταξής του – γιατί όλα τα υπόλοιπα τα παραβιάσαμε“.