Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Οι κακές επιλογές!

Ρίχνοντας μια ματιά στα …δημοφιλή του internet των τελευταίων ημερών παρατήρησα ότι δημοφιλέστερη όλων είναι η είδηση ότι Έλληνας πιλότος πρώτευσε στο Tactical Leadership Programme που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας. Πρώτος των πρώτων.
Και δεν είναι η είδηση που κάνει αίσθηση, γνωρίζουμε εδώ και καιρό όλοι μας τις ικανότητες των πιλότων μας.
Είναι αυτή η ανάγκη της επιβεβαίωσης, ότι δεν είμαστε στον πάτο ρε γαμώτο, …ότι δεν είμαστε αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε (ακόμη και οι …ντόπιοι ηγέτες): δεν είμαστε όλοι λαμόγια, δεν είμαστε όλοι κλέφτες, ανίκανοι, ψεύτες, τεμπέληδες, χαραμοφάηδες που τρώνε τα λεφτά των Ευρωπαίων. Και σε συνδυασμό με την είδηση ότι οι Έλληνες δουλεύουν πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους Ευρωπαίους – χωρίς να απολαμβάνουν τις ίδιες αποδοχές, τελικά αποδεικνύεται κάτι αξίζουμε.
Αν βάλουμε στη σούμα και το πολύ ωραίο – γωνιακό – οικόπεδο που έχουμε στη διάθεσή μας (το οποίο έχουν βάλει πολλοί στο μάτι), τότε είναι εξώφθαλμο πως το φταίξιμο μας ως λαός για το χάλι μας περιορίζεται σε ένα και μόνο: στην κακή επιλογή αρχηγών, πραγματικά έντιμων και ικανών να οδηγήσουν τη χώρα στην ευημερία και στην ανάπτυξη. Άλλωστε, μέχρι ένα σημείο, αυτοί οι αρχηγοί μας βόλευαν τόσα χρόνια…

Μία απάντηση στο “Οι κακές επιλογές!”

Μπράβο!!Πες τα τους μπας κι αρχίσουν και φταίνε οι Ελληνάρες και επιλέξουν κανέναν σωστό αρχηγό που θα αναδεικνύει επιτέλους τους άξιους έλληνες επιστήμονες, αθλητές, εθελοντές, οργανώσεις, πρωτοβουλίες κλπ!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.