Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Λάθος τηλέφωνο έψαχναν

Έδωσαν αγώνα λέει οι παλαίμαχοι στο Πλατύ και έψαχναν το τηλέφωνό μου για να τραβήξουμε καμιά φωτό. Αλλά χθες τους είπα: Λάθος τηλέφωνο έψαχναν, αυτό του Κέντρου Υγείας έπρεπε να ψάχνουν, εκείνο θα τους ήταν πιο χρήσιμο. Τα τζόβενα….
(όλο και καμιά φωτό θα βρω, έμαθα ήταν εκεί και τα παιδιά τους και τραβούσαν σκηνές από τα κατορθώματα των μπαμπάδων τους. Μια χαρά τα πάω με τη νεολαία, θα τη βρω την άκρη!)

3 απαντησεις στο “Λάθος τηλέφωνο έψαχναν”

ο.κ. για την ηλικια αλλα οι παλιοι ειχαν και εχουν παθος με το ποδοσφαιρο τα νεα παιδια δεν εχουν την διαθεση να θυσιασουν τιποτα γιατι υπαρχουν τοσα αλλα για να < <>>υπαρχουν πολλα παιδια με ταλεντο στο χωριο αλλα το χανουν το τρενο….με την κακη συμπεριφορα.χαρη σε καποια ατομα που επαιξαν μπαλα στην ομαδα εδω και μια 5τια καθε μεγαλο σαββατο εχουμε συγκεντρωση παλαιμαχων ας προσπαθησουμε ολοι μαζι να κανουμε κατι για να εχουμε ομαδα γιατι υπαρχει και πρωταθλημα παλαιμαχων.

Μέσα είμαι και το ξέρεις. Αλλά εκτός από συμμάχους θέλουμε και νοσοκόμους για τα τιμημένα γηρατειά (αν και αυτά δήλωσαν ευθαρσώς ότι προτιμούν νοσοκόμες…).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.