Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στο ίδιο έργο θεατές

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινοβραδινή προσπάθεια για την ανάδειξη του «Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης» που έγινε στα πλαίσια της συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας.
Και παρά το γεγονός ότι η «Περισκόπηση» δεν ήταν παρούσα (δεν είχαμε ούτε μετάδοση από την συνεδρίαση) οι …πληροφορίες αναφέρουν ότι το πράγμα ήταν μια από τα ίδια, αν εξαιρέσει κανείς τις δυο νέες υποψηφιότητες των Κίμωνα Παράσχου και Γεωργίας Κουκουρίκου.
Στην ….τριπλή “απομαγνητοφώνηση” πάντως άκουσα πολλά, αφού από ότι κατάλαβα έγινε μια προσπάθεια Ο υποψήφιος να μιλήσει στο θυμικό των συμβούλων και να αποσπάσει – πράγμα απίθανο – τις δυο ακόμη ψήφους που απαιτούνταν για να εκλεγεί.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι καθώς και κανείς εκ των δυο νέων υποψηφίων δεν ήταν σε θέση να πείσει, αφού φάνηκε ότι όλοι πήγαν στην αίθουσα με την απόφαση για να στηρίξουν κάποιον στο τσεπάκι τους.
Κάπως έτσι φτάσαμε στο αναμενόμενο αποτέλεσμα (Καρέλης 20, Στεφανάκης 11, Παράσχου 1 και ένα λευκό, με όλους τους άλλους να λαμβάνουν μηδέν ψήφους) και με την Αλεξάνδρεια να πληρώνει την αδιαλλαξία και τη στενοκεφαλιά και να μένει χωρίς συμπαραστάτη του Δημότη -αν και κάποιοι εδώ και καιρό επαναλαμβάνουν συνεχώς στα γνωστά στέκια ότι γίνονταν μια προσπάθεια μπας να εκλεγεί “Συμπαραστάτης του …Δημάρχου”.

5 απαντησεις στο “Στο ίδιο έργο θεατές”

Άντε πάλι με τα σχόλια!
Έγραψα και θα το ξαναγράψω, δεν βαριέμαι αγαπήτε KaraBela: επειδή έχω κάτι φίλους που είναι τεμπέληδες και βαριούνται να ψάξουν το mail τους, πολλές φορές στέλνουν προσωπικά mail στα …σχόλια.
Τα διαβάζω και τα διαγράφω, όποτε προλαβαίνω – μη δείτε και τίποτε που δεν σας ενδιαφέρει ή δεν σας αφορά ως σχόλιο!!! Οπότε πάνω στη βιασύνη ίσως και να το διέγραψα.
Στα παραπάνω εμπίπτει το δικό σου, σίγουρα.

Κάποια άλλα τα διαγράφω με τη μία και επίτηδες, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν, ανωνύμως οτιδήποτε και οποιονδήποτε δραστηριοποιείται στην τοπική σκηνή, βγάζοντας κόμπλεξ ετών. Γιατί αν είχαν τα κάκαλα, θα έστελναν μια επώνυμη ανοιχτή επιστολή με πλήρη αιτιολόγηση όσων θα ήθελαν να αναφέρουν, την οποία ευχαρίστως θα αναρτούσα αφού οι όποιες συνέπειες θα βαραίνουν εξίσου εμένα και αυτούς.

το σχόλιο μου δεν το ανάρτησες την προηγούμενη φορά σχετικά με τον Μαστροδήμο και τον Παπαδόπουλο και με στεναχώρησες ρε Σίμο ! KaraBelas

Επειδή ενόψει και τις σαρακοστής ο κ Δήμαρχος θέλει να μας ταΐσει ταραμά, άρχισε να κυκλοφορεί ότι δεν έβγαλε συμπαραστάτη του δημότη, λόγω οικονομίας, και στενότητας χρηματοδότησης. Όμως κ Δήμαρχε, γιατί δεν επιλέξατε τον κ Κίμωνα Παράσχου ,που ζητούσε να είναι άμισθος? θα δώσετε μια απάντηση, σε αυτό το ερώτημα? Και θα κάνω και μια πρόβλεψη, ο κ Καρέλης στο τέλος θα προληφθεί ,ως ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου!! Φυσικά έμμισθος!! Γιατί μπορεί ο Δημητριάδης να το παίζει πονηρός , ο Καρέλης όμως είναι αδίστακτος .

Φίλε ανώνυμε ,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, μα μήπως περίμενες κάτι διαφορετικό? Άλλωστε πρέπει να ξέρεις πως ποτέ από κοράκια δεν βγαίνουν περιστέρια!!

Από την πρώτη ψηφοφορία φάνηκε η αδιαφανής προσπάθεια τις πλειοψηφίας, δεν υπήρξε καμία διάθεση διαβούλευσης και συναίνεσης για την επιλογή του συμπαραστάτη. Είμαστε στην περίοδο των απόκρεω , οι μάσκες έπεσαν, οι πάντες γνώριζαν ότι η μοναδική υποψηφιότητα, που είχε προσυμφωνηθεί , από τον Δήμαρχο, ερήμην των ανθρώπων που τον στήριξαν,ήτανε αυτή του Καρέλη, και απροκάλυπτα η διοίκηση επέμεινε ότι πρέπει να γίνει αποδεκτή. Ο Δήμαρχος καταστρατήγησε το πνεύμα του θεσμού, που θέλει τον συμπαραστάτη στην υπηρεσία των πολιτών, για να τον προστατεύει από τις αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό των Διοικούντων. Όμως ο κ Δημητριάδης έτσι είχε μάθει να διοικεί τον πρώην Δήμο Πλατέως. Περιμένω από τους λαλίστατους αξιωματούχους ( τρομάρα τους) τις ΝΔ να δώσουν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του Δημάρχου που εκείνη επέλεξαν. Περιμένω να μας πουν αν ο Μαστοροδήμος , η ο Στεφανάκης, είναι λιγότερο νεοδημοκράτες από τον Καρέλη. Και βέβαια αυτοί που θέλουν να λέγονται , Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι, και δημοτικοί Σύμβουλοι και που στις συνεδριάσεις παρουσιάστηκαν σαν κέρινα ομοιώματα ποια θα είναι η απάντηση τους, στο ερώτημα των συμπολιτών τους, έχουν δική τους γνώμη? Δική τους προσωπικότητα? Η είναι μαριονέτες χειρίστου είδους?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.