Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο διευθυντής δεν ήρθε στο ραντεβού – την Πέμπτη στην Αθήνα ο Δημητριάδης με κείμενο υπογεγραμμένο από όλες τις παρατάξεις

από την χθεσινή συνομιλία μεταξύ Διευθυντή & γονέων
Δεν έγινε τελικά η συνάντηση του Διευθυντή της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευ. Φλιτούρη με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Πλατέος η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.
Οι γονείς τον ανέμεναν, η Περισκόπηση επίσης. Όπως ενημερωθήκαμε από τον σύλλογο δεν αφίχθη, και τελικά επιβεβαιώθηκε μια κυρία η οποία χθες – στο διάλειμμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου – επέμενε ότι δεν θα έρθει (αν δείτε το βίντεο σε προηγούμενη ανάρτηση θα την ακούσετε την ώρα της συνομιλίας με τον κρατικό λειτουργό να επιμένει και να λέει “πάρ’ τα καλά γιατί αύριο θα λέει άλλα”, αλλά ούτε καν αυτά τα άλλα ήρθε να πει!).
Επιτρέψτε μου κε Φλιτούρη: δεν ήρθατε στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο, της Παρασκευής (και ας πούμε πως κάτι σας έτυχε, άνθρωπος είστε, λογικό). Δεν πήγατε στη συνάντηση με τον Δήμαρχο (και πάλι ας πούμε ότι κάτι έτυχε). Αλλά τρίτη φορά να τυχαίνει κάτι; Μην αποφεύγετε τις συναντήσεις με οποιονδήποτε, με διάλογο με το σύνολο των ενδιαφερομένων (σε κάθε χωριό και σχολείο που επηρεάζεται από τις εισηγήσεις σας) μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερη δουλειά στην β’βάθμια της Ημαθίας…
Πάντως το θέμα προχωράει σε άλλο επίπεδο και την Πέμπτη ο Δήμαρχος κατεβαίνει Αθήνα για συνάντηση στο υπουργείο, έχοντας στα χέρια του κείμενο το οποίο υπογράφουν ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις. Στο κείμενο που θα έχει μαζί του ο δήμαρχος αναφέρονται οι θέσεις του Δήμου για να μην κλείσει το Γυμνάσιο Τρικάλων και να μην υποβιβαστούν τα δημοτικά Βρυσακίου-Καμποχωρίου και Καβασίλων. Ίδωμεν!