Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δείτε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στο οποίο συμμετείχε ως προσκεκλημένος ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η συνεδρίαση έγινε, σε φορτισμένο κλίμα είναι η αλήθεια για μια ακόμη φορά. Παρουσία και του προϊσταμένου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, του κ. Φλιτούρη.
Ακούστηκαν πολλά, πάρα πολλά τα οποία μπορείτε να τα δείτε και να τα ακούσετε και εσείς.
Αυτή τη φορά και παρά τις 2 διακοπές την καταγράψαμε σχεδόν όλη (λείπουν στο σύνολο κάποια λεπτά, τα οποία θα τα δείτε σε λίγο – πρόκειται για τις ερωτήσεις/τοποθετήσεις Δημητριάδη και Γκιόνογλου).
Μπορείτε λοιπόν να την ξαναδείτε για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας ΕΔΩ
Αφού δείτε το πρώτο μέρος μπορείτε μετά παραμένοντας στην σελίδα της Περισκόπησης στο ustream να επιλέξετε και τα επόμενα τμήματα (στα δεξιά θα δείτε κάπου να γράφει “more from this show”), αφού αναγκαστικά αποθηκεύαμε τμηματικά όλη την συνεδρίαση.
Για μια ακόμη φορά ήσασταν πολλοί εσείς που παρακολουθήσατε και ευχαριστούμε!

Μία απάντηση στο “Δείτε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στο οποίο συμμετείχε ως προσκεκλημένος ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης”

Εμείς σε ευχαριστούμε Σίμο γιατί ανοίγεις τα μάτια και τα αυτιά των συμπολιτών μας, και αναγκάζεις τους Διοικούντες να βγάζουν τις μάσκες. Σε οφείλουμε πολλά και ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.