Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπουν τι γίνεται!

Βρήκαν λύση για το ζήτημα! Πάλι όμως λύση που είναι σε πλήρη αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα: θα καταθέσουν στη Βουλή τροπολογία (στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες) ώστε να χαρακτηρίζεται ως πλημμέλημα πλέον η μη πληρωμή εισιτηρίου στις συγκοινωνίες. Όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο αλλά ούτε και το προβλεπόμενο πρόστιμο πλέον θα έρχονται αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης μέχρι τρεις μήνες.
Παρόμοια λύση βρέθηκε και για την μη καταβολή του αντιτίμου των διοδίων: στην ίδια τροπολογία θα περιλαμβάνεται και ο χαρακτηρισμός ως παράβαση του ΚΟΚ της μη πληρωμής διοδίων.
Τον κόσμο σκοπεύει να τον ακούσει κανείς τους ή όταν θα έρθει η ώρα (που δεν είναι και πολύ μακριά) θα αρχίσουν πάλι τις προεκλογικές…εξομολογήσεις μπας και τον τουμπάρουν; Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ο “φόρτος εργασίας που θα προστεθεί στα δικαστήρια” όπως είπε κατά τη συζήτηση και κάποιος βουλευτής!! Άλλο είναι το πρόβλημα, το οποίο οφείλουν να το δουν γρήγορα, γιατί τα σημάδια κοινωνικής έκρηξης αρχίζουν και πληθαίνουν επικίνδυνα…