Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ορίστηκαν οι προσωρινοί προϊστάμενοι των υπηρεσιών του Δήμου

Με απόφασή του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης όρισε τους (προσωρινούς, μέχρι να γίνει επιλογή από τα νέα υπηρεσιακά συμβούλια που θα προκύψουν) προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας:
1. Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών: Παπαδοπούλου Ευαγγελία του Σάββα, με αναπληρωτή τον Νικόπουλο Γεώργιο του Διονυσίου.
2. Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών: Γιάγκου Καλλιόπη του Παναγιώτη, με αναπληρώτρια την Κουφοπούλου Αικατερίνη του Μαυρουδή,
3. Διεύθυνση Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ): Στάμος Δημήτριος του Ηλία, με αναπληρωτή τον Ντελιόπουλο Θωμά του Κωνσταντίνου,
4. Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών: Ξυδοπούλου Μαρία του Νικολάου, με αναπληρωτή τον Καλότση Αθανάσιο του Σωτηρίου,
5. Αυτοτελές Τμήμα Πολεοδομίας: Παπαδημητρίου Αναστασία του Πέτρου, με αναπληρωτή τον Φλαμπούτογλου Εμμανουήλ του Σοφοκλή,
6. Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας: Σαμαράς Γεώργιος του Βασιλείου, με αναπληρώτρια την Παπανικολούδη Εύα του Νικολάου.
Επίσης…

..με απόφαση του αντιδημάρχου Νικ. Γκαβαρδίνα ορίστηκε δημοτικός ταμίας ο Χατζηχρηστίδης Γεώργιος του Νικολάου, με αναπληρώτρια την Κουφοπούλου Αικατερίνη του Μαυρουδή. Οι ταμίες των παλιών δήμων θα ασκούν καθήκοντα διαχειριστή και θα αποδίδουν λογαριασμό στον ορισθέντα δημοτικό ταμία, ενώ εισπράκτορες του Δήμου ορίστηκαν οι Ζαρκάδας Βασίλειος του Χρήστου, (Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας), Μεσσαλάς Παναγιώτης του Νικολάου (Δημοτική Ενότητα Πλατέος), Παπαδοπούλου Μαρία του Γεωργίου (Δημοτική Ενότητα Μελίκης) και Στιβακτής Σταμάτιος του Κωνσταντίνου (Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών).
Οι ταμειακές υπηρεσίες που είχαν συσταθεί και λειτουργούσαν σε καθένα από τους συνενούμενους ΟΤΑ (νυν Δημοτικές Ενότητες Δήμου Αλεξάνδρειας), θα συνεχίσουν να διενεργούν εισπράξεις ως εισπρακτικά σημεία, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Η εξόφληση των χρηματικών ενταλμάτων ή άλλων τίτλων πληρωμής θα γίνεται μόνο από την ταμειακή υπηρεσία (Τμήμα Ταμείου Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών) της έδρας του Δήμου. Το ίδιο ισχύει και ως προς την εκκαθάριση των δαπανών και την έκδοση των χρηματικών ενταλμάτων.

πηγή