Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Θα το λύσουμε σύντομα

Και μια και στην προηγούμενη ανάρτηση είπα για τα “ανεπιθύμητα” που δεν τσεκάρονται σχεδόν ποτέ, το ίδιο (δηλαδή μεταφορά σε εκείνο τον φάκελο) συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες και με πολλά από τα δικά σας ηλεκτρονικά μηνύματα και με όλα τα σχόλια.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι έχει διαγραφεί αυτόματα (επειδή ξεπεράστηκε το χρονικό όριο φύλαξης που έθεσα πριν από την αυτόματη διαγραφή). Τα υπόλοιπα τα ψάχνουμε ένα-ένα.
Μια μικρή αλλαγή στις ρυθμίσεις ασφαλείας έγινε πριν και όλα πήγαν εκεί. Οπότε λίγο υπομονή για να κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα
που δεν ξέρω πόσο θα πάρει, επειδή γέμισαν τα “ανεπιθύμητα” με πραγματικά ανεπιθύμητα email που μας τάζουν μέχρι και 1.000.000 δολάρια (τα γνωστά spam που φτάνουν κατά καιρούς και μας τάζουν το χρήμα που μια …χήρα ενός ηγέτη αφρικανικού κράτους βρήκε λογαριασμό τράπεζας και θέλει την βοήθεια μας για να τα βγάλει από τη χώρα – σόι δεν έχει η κοπέλα για να τη βοηθήσει;;) αλλά δυστυχώς και με δικά σας.
Α, και κάτι για να μην το ξεχάσω: βρήκα και κάποια ντεμέκ email της microsoft. Δεν είναι τέτοια! Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό της εταιρίας αυτής και χρειάζεται ο υπολογιστής σας κάτι, μπείτε απ’ευθείας στο site της εταιρίας και κατεβάστε ότι σας χρειάζεται πραγματικά.
Και θυμηθείτε: ποτέ μα ποτέ μην χρησιμοποιείτε δεσμούς (links) που σας παραπέμπουν οπουδήποτε και εμπεριέχονται μέσα σε email !! Εκτός και αν το ηλεκτρονικό μήνυμα έρχεται από πραγματικά για εσάς αξιόπιστο και καθαρό υπολογιστή.