Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλλαγές στην ΚΝΕ και στην Κ.Ε. του ΚΚΕ

Νέος γραμματέας στο ΚΣ της ΚΝΕ και συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, όπως μας ενημερώνουν με δελτία τύπου τα αντίστοιχα όργανα του ΚΚΕ.
Τα δελτία τύπου έχουν ως εξής:
            Πραγματοποιήθηκε η 10η Σύνοδος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και εξέλεξε ομόφωνα νέο Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ τον σ. Θοδωρή Χιώνη, μέχρι τώρα μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.
            Ο απερχόμενος Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του ΚΚΕ, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στη δουλειά του Κόμματος.
            Ο σύντροφος Θοδωρής Χιώνης είναι 30 ετών, μαρμαροτεχνίτης, μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και οργανώθηκε στην ΚΝΕ τo 1993. Είναι μέλος του Γραφείου του ΚΣ από το 9ο Συνέδριο της ΚΝΕ και είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

 ——-

Η Κεντρική Επιτροπή σε πρόσφατη συνεδρίασή της ολοκλήρωσε τη συζήτηση που έγινε σε όλες τις οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ σχετικά με την εκλογική μάχη για τα περιφερειακά και τοπικά όργανα διοίκησης. Τα συμπεράσματα θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος της «Κομμουνιστικής Επιθεώρησης».
Συμπλήρωσε το Πολιτικό Γραφείο εκλέγοντας σε αυτό τον σ. Τηλέμαχο Δημουλά.
Επίσης εξέλεξε στη γραμματεία της ΚΕ το σ. Κώστα Παπαδάκη και το σ. Δημήτρη Τζαβάρα.
Στο πλαίσιο αναδιάταξης στελεχών, για την ενίσχυση της δουλειάς της, αποφάσισε την αλλαγή της χρέωσης του σ. Γιάννη Πρωτούλη, από γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ να αναλάβει νέα καθήκοντα στη δουλειά της ΚΕ.
 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ