Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ορκωμοσίες, "ντιντίδες", "βαψομαλλίαδες" και "γκλαμουράτοι διαδρομιστές"

Χαμηλά την μπάλα, χαμηλά!!!!
Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός στο αποκορύφωμά τους. Και όλα αυτά τα βλέπουμε μέσα από 2 διαφορετικά μεταξύ τους γεγονότα.
Το πρώτο γεγονός σχετίζεται με το άρθρο που έγραψε μέλος του κόμματος της ΝΔ και αναφέρεται σε “ντιντίδες”, “βαψομαλλιάδες”, “γκλαμουράτους” πολιτικούς και σε “διαδρομιστές” (από το lobby – λομπίστας βγαίνει η έκφραση, και αφορά αυτούς που στην Αμερική παράγουν πολιτική ενώ δεν είναι πολιτικοί).
Το δεύτερο γεγονός έχει να κάνει με την ορκωμοσία των αιρετών που έγινε στη Γορτυνία, στο Δήμο Δημητσάνας. Εκεί όπου ο ο Μητροπολίτης έλαβε τον λόγο (ενώ δεν έπρεπε, προσπαθώντας να το παίξει “διάδοχος του Γρηγορίου του Ε’” όπως ανέφερε ο ίδιος) και έστησε ολόκληρο σόου με σκοπό την προσωπική του προβολή και μόνο (προσπαθώντας να πει ότι είναι και αυτός εκεί, παρών, διεκδικώντας έναν ρόλο που δεν θα πρέπει να του ανήκει.)
Χορτάσαμε πια…

…από όλους αυτούς που σπεκουλάρησαν – και εξακολουθούν να το κάνουν – στην πλάτη των πιστών Ελλήνων και προσπαθούν να πάρουν ψήφους αλλά και να αντλήσουν εξουσία από αυτούς (π.χ. αξέχαστη θα μείνει η ρύση του Άνθιμου προς τον Μπουτάρη περί της μετεκλογικής του εισόδου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης).
Χορτάσαμε από όλους αυτούς που ορκίστηκαν όχι μιά αλλά πολλές φορές με θρησκευτικό όρκο και τον καταπάτησαν, βάζοντας το χεράκι τους βαθιά μέσα στον μπεζαχτά, αφού προηγουμένως το είχαν αποθέσει επάνω στο Ευαγγέλιο.
Χορτάσαμε από όλους αυτούς που δεν βάφουν τα μαλλιά τους, που φοράνε τα κουστουμάκια τους, που έχουν τρεις-τρεις τις γκόμενες (που δεν είναι “ντιντίδες”, με την ευρύτερη έννοια του όρου) αλλά που λοξοκοιτάνε κάθε στιγμή και προσπαθούνε να πάρουν το κάτιτις από καμιά προμηθειούλα ή κανά δημόσιο ή δημοτικό έργο.
Οι γραβατωμένοι, οι πηδήκουλες, αυτοί που δεν τα βάφουν τα μαλλάκια τους, αυτοί που ορκίζονταν στο Ευαγγέλιο ότι θα προστατέψουν το δημόσιο συμφέρον, αυτοί που πουλάνε μούρη και γκλαμουριά, αυτοί που κάνουν μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα, αυτοί που σφετερίζονται αλλότριες κοινωνικές δυνάμεις και την θέση τους, όλοι αυτοί μας έφεραν στα σημερινά χάλια. Και τώρα ζητάνε και τα ρέστα, παίζοντάς το τιμητές των πάντων και υπερασπιστές μιας Ελλάδας που πεθαίνει καθημερινά, λειτουργώντας με απώτερο σκοπό να προστατεύσουν την μέχρι τούδε θέση τους.
Ή μήπως έχω άδικο;

2 απαντησεις στο “Ορκωμοσίες, "ντιντίδες", "βαψομαλλίαδες" και "γκλαμουράτοι διαδρομιστές"”

Έχει έρθει ο καιρός για χωρισμό κράτους-εκκλησίας! Τώρα! Ο μουτζαχεντίν αυτός πρέπει να καταλάβει ότι ζει σε Ευρώπη και όχι στο Βυζάντιο ή στο Ιράν!!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.