Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επανεμφανίστηκε

Το θυμάστε εκείνο το δίποδο που την περίοδο του Μουντιάλ έδινε στην “Περισκόπηση” κάποια δυνατά σημεία στο στοίχημα; Το ποταπό χταποδάκι των Γερμανών – το οποίο παρεπιπτόντως μας άφησε χρόνια και πήγε να συναντήσει το δημιουργό του – έδινε μεν σημεία αλλά δεν ήταν και τόσο λεπτομερές στις προβλέψεις του (πρόβλεψη για σκορ ας πούμε).
Το είχαμε χάσει για κάποιο διάστημα το δίποδο μας, τουλάχιστον υπό την …ιδιότητά του αυτή. Μάθαμε όμως ότι “εμφανίστηκε” προχθές το απόγευμα την αθλητική εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια δίνοντας 3 σημεία. Κάποιοι που το άκουσαν πήγαν και τα έπαιξαν τα σημεία αυτά. Και όπως ενημερώθηκα, πήγε ταμείο χθες το πρωί αρκετός κόσμος.
Εμείς όμως το βρήκαμε το διποδάκι και του ζητήσαμε να μας δείξει το δελτίο του, αν δηλαδή παίζει τα ίδια με αυτά που προτείνει (μη μας δουλεύει κιόλας!). Το δελτίο του λοιπόν αποδείχθηκε ακόμη πιο παρακινδυνευμένο, αφού δεν περιέχει μόνο απλά σημεία. Για δείτε το δελτίο του παρακάτω και θυμηθείτε: παίζουμε μόνο αν περισσεύουν, παίζουμε μικροποσά, ίσα για να έχουμε ένα “ενδιαφέρον” παραπάνω για τους αγώνες που παρακολουθούμε. Τα χοντρά αφήστε τα στα χοντρά πορτοφόλια, στα δίποδα και στα χταπόδια!!!