Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ενδιαφέρουσα ανάρτηση


Όσοι δεν ήξεραν τον Χρήστο Αλευρά, τον έμαθαν εξ’ αιτίας των δημοτικών εκλογών. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με το ψηφοδέλτιο “Λαϊκή Συσπείρωση Ρουμλουκιού”, το οποίο είχε την στήριξη του ΚΚΕ και έλαβε ένα ποσοστό της τάξης του 3,90% (εκλέγοντας τον ίδιο στο δημοτικό συμβούλιο).

Ο Αλευράς, εκτός από όλα τα άλλα, είναι και blogger. Κάθισε λοιπόν και μάζεψε 5-6 βίντεο που αφορούν την Ελλάδα και την οικονομική “κρίση” και τα ανάρτησε στο ιστολόγιο του, όλα μαζί. Βίντεο που εμφανίζουν διαφόρους (όπως τον Alex Jones, τον Max Keiser, την Κανέλλη και άλλους) να αναλύουν τι ακριβώς συμβαίνει και πως φτάσαμε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Αξίζει να τα δείτε, δίνουν την όλη εικόνα. Θα τα βρείτε στο ιστολόγιο alhtheia1.blogspot.com, κάτω-κάτω.
Και αν σας ενδιαφέρει τόσο το θέμα (όπως θα πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους, γιατί μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα κατά της ίδιας της χώρας μας) μπορείτε να παρακολουθείτε και ένα εκ των πολλών sites του Alex Jones, το πασίγνωστο infowars ενώ πολλά βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους με τον Keiser και τον Jones κυκλοφορούν και στο you tube.

Σημείωση (για τους κακεντρεχείς που θα προλάβουν να σχολιάσουν): ο Jones δεν φημίζεται στην Αμερική για τα …φιλο-κομμουνιστικά του αισθήματα!! Απλά αναφέρει τα πράγματα ως έχουν γιατί βλέπει πως το θέμα πάει μακριά, πολύ μακριά.