Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στο ψηφοδέλτιο του Φ. Δημητριάδη και επίσημα ο Νίκος Κούτσιας


Επιβεβαίωση αυτού που έγραφα στις 11 το πρωί, ότι δηλαδή ο
Νίκος Κούτσιας θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Φώτη Δημητριάδη
Η επιβεβαίωση ήρθε με δελτίου τύπου από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού “Ελπίδα για το νέο δήμο Αλεξάνδρειας”.
Aπ’ ότι φαίνεται παραμερίστηκαν οι όποιες διαφορές υπήρχαν έως σήμερα (και είχαν δημοσιοποιηθεί από την άνοιξη και έπειτα) ενώ είναι εμφανές πως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στα Τρίκαλα λύθηκε με τον τρόπο αυτό, αφού είναι γνωστές οι όποιες επαφές έκαναν ορισμένοι που είχαν εγκαταλείψει την ομάδα του Δημάρχου Πλατέος με άλλο ψηφοδέλτιο αλλά και οι δημόσιες αντιδράσεις τους σε συγκεκριμένες υποψηφιότητες.

Το “περίεργο” στην υποψηφιότητα αυτή είναι πως ο Ν. Κούτσιας θα κατέλθει ως υποψήφιος – γιατί άραγε; – στη δημοτική ενότητα Αλεξάνδρειας και όχι σε αυτή του Πλατέος. Οπότε αν κάποιος ψηφοφόρος του από τις προηγούμενες εκλογές θελήσει να τον ψηφίσει θα πρέπει να του δώσει τον λεγόμενο “τέταρτο σταυρό”.
Μαζί με τον Νίκο Κούτσια ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα (πάντα στην ίδια δημοτική ενότητα) του Διονύση Μπενίσκου, από το Νεοχώρι.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δύο νέοι υποψήφιοι εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας» του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη. Πρόκειται για τον Νικόλαο Κούτσια του Γεωργίου, έμπορο, πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Πλατέος, με καταγωγή από τα Τρίκαλα και τον Διονύσιο Μπενίσκο του Κωνσταντίνου, αγρότη από το Νεοχώρι.

Για τις νέες υποψηφιότητες, ο Φώτης Δημητριάδης δήλωσε: «Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας τους δύο νέους υποψήφιους οι οποίοι, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη φιλοδοξία τους να προσφέρουν στο νέο Δήμο Αλεξάνδρειας, συμπαρατάσσονται μαζί μας. Με τη συμμετοχή τους ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο με ανθρώπους που έχουν ικανότητες και όρεξη για δουλειά και είναι έτοιμοι να πορευτούν μαζί μας στη νικηφόρο πορεία μας προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Θα ήθελα να αναφερθώ ειδικότερα στην υποψηφιότητα του κ. Κούτσια, ο οποίος στην τρέχουσα δημοτική περίοδο υπήρξε ένας άξιος συνεργάτης και συνέβαλλε στην προσπάθειά όλων μας για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Πλατέος και ιδιαίτερα των Τρικάλων από όπου και κατάγεται».

Οι δύο νέοι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην δημοτική ενότητα (εκλογική περιφέρεια) Αλεξάνδρειας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»

(στο επικοινωνιακό για την ώρα ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Πλατέος είναι πράγματι εξαιρετικός – μια επισήμανση μόνο: στο όνομα αποστολέα να προσθέσετε το “συνδυασμού Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας” γιατί πολλά γραφεία τύπου αυτές τις ημέρες και στο τέλος θα διαγραφεί τίποτε κατά λάθος και θα έχουμε παράπονα).

3 απαντησεις στο “Στο ψηφοδέλτιο του Φ. Δημητριάδη και επίσημα ο Νίκος Κούτσιας”

Οι δημόσιοι άνδρες πρέπει να έχουν και δημόσιο λόγο, αληθινό και τεκμηριωμένο. Επομένως ο κ Κούτσιας, θα πρέπει να μας διευκρινίσει αν τα όσα καταμαρτυρούσε εις βάρος του κ Δημητριάδη ήτανε αληθινά η ήτανε λόγια πάνω στο θυμό του άλλωστε λογικά θα πρέπει να μας δόση μια εξήγηση τόσο για τους λόγους τις παραίτησης , όσο και τους λόγους τον ώθησαν στην απόφαση του να κάνη μια στροφή 100 μοιρών από την αρχική του θέση . Δεν θα πρέπει ο κάθε ψηφοφόρος , και όχι μόνο εγώ να γνωρίζει τις θέσεις του? Γιατί αλλοίμονο αν έχω έναν εκπρόσωπο μου στο Δήμο πού αλλάζει τόσο εύκολα θέση!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Απαράδεκτη και αναξιοπρεπής συμπεριφορά γιά εμάς τούς ψηφοφόρους ,τι μας περάσατε κ Κούτσια ιθαγενείς που θα υπακούομε τιφλά και θα υποτασόμεθα αναλόγως των ορέξεων σας?

οι άντρες δέν υπάρχουν ποιά τους πάτησε το τραίνο….. θυμάσται αυτό το τραγούδι? Ο συνθέτης λέτε να το έγραψε τυχαία? δεν νομίζω!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.